Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jo otlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok:) 13evesvagyok, van egy baratom nagyonszeretem es mar negyed eve vele jarok:) anya nem tudja meg es nagyon para mert elballag most hamarosan es nyaron nem akarok titokban talalkozgatni es anyanak nagyon elszeretnem mondani.. Csak nemtudom h engedne-e es h mit szolna:) legyszi segitsetek h mondjam el:) koszi:)))))2013. máj. 31. 20:01
1/5 anonim válasza:
Mondd el neki nyugodtan. Jobban fog haragudni, ha kiderül és nem te mondod el.
2/5 A kérdező kommentje:
A fiu jotanulo meg minden:) csak nemtudom h mondjam..:/:)
2013. máj. 31. 20:05
3/5 anonim válasza:
"Szia Anya, képzeld járok egy fiúval! Aranyos, kedves jó tanuló, nem gond ha a nyár nagy részét vele tölteném?"
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonoooom szepen meg gondolkozok rajta:))) de koszonom szepen:)
2013. jún. 1. 12:59
5/5 anonim válasza:
Én biztos h nem tudnám így elmondani ahogy a válaszoló írta. Én tuti először megkérdezném h ő mikor volt először szerelmes , mikor jött össze az első barátjával, hogyan , hogy mondta el ...stb. Ebből levenné. Ha meg nem elmondanám hogy: Anyu képzeld van egy fiú stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!