Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj, ha egy 17 éves lány egy 26 éves pasival jár?
június közepén töltöm a 18-at, a barátom meg júliusban a 26-t. és nem régen láttam egy kérdést, ahol egy anyukának mindenki azt írta, hogy túl nagy ez a korkülönbség.
de hát könyörgöm, ha szeretjük egymást, akkor? arról meg nem is beszélve, hogy szerintem egy idősebb pasi sokkal felelősségteljesebb és szerintem jobban is figyel rám mint egy 18-19 éves. szerintetek? tényleg nem való egy ilyen korú pasi hozzám/hozzánk?
"19 vagyok és a párom 35..."
Ez viszont már apakomplexus...
Minél fiatalabb valaki, annál nagyobb a relativ korkülönbség, nem a 8 év a gond, hanem a 18-26 viszonylat - te se járnál egy 10 évessel, pedig a 8 év ott is "csak" 8 év...
Egyébként nem freltétlenül túl nagy a köztetek lévő korkülönbség, de egy kapcsolat működéséhez a szerelmen kívül más dolgok is kellenek. Más élethelyzetben vagytok, eltérő problémákkal, a pasidnak valószínűleg már megvannak azok a tapasztalatai, amiket neked most kellene megszerezned, de esetleg pont azért marad ki, mert egy kapcsolatban vagy (és most nem csak a szexre gondolok).
De persze semmi komoly gond nincs, ha jó, működik, ha már nem lesz az, véget ér és kész.
februárban múlt egy éve, hogy együtt vagyunk és eddig semmi gond nem volt köztünk. mindent meg tudok vele beszélni és ha neki valami gondja van, akkor ő is elmondhatja nekem. illetve ha rá nézel, akkor nem is mondod meg, hogy hány éves.
és, ha hiszitek ha nem, előfordult már, hogy elkezdtem beszélgetni valakivel gépen úgy hogy az illető nem ismert és sokkal idősebbnek hitt mint amennyi valójában vagyok, mert egészen másképp álltam a dolgokhoz...
amúgy nem is az a gond, hogy engem zavarna a korkülönbség. én senkit nem ítélek el semmiért. a legjobb barátnőm (egyidősek vagyunk) egy 38 éves pasival jár, akinek van gyereke. mégsem oktattam ki sosem.
tehát én csak azon akadtam ki, hogy egy másik kérdésben az anya is, meg a hozzászólók is ki voltak akadva a korkülönbség miatt.
jah, és köszi a válaszokat. mindenkinek ment is a zöld kéz :)
Szia figyi, én 16 voltam amikor megismerkedtem az akkor 27 éves barátommal. Soha nem találkoztam még jobb emberrel mint Ő, azonnal beleszerettem és sikeresen elcsavartam az Ő fejét is, ennek 3 éve. Olyan boldog vagyok mint még soha. A nők előbb érnek! a Drágám meg picit később így pont találkoztunk:)
sok sok boldogságot! a szülők miatt ne aggódj, nálunk is az első percben jött a szívroham, most meg imádják egymást! de csak ha a szüleid is látják hogy tényleg szeret és nem csak kihasznál!
en 15 vagyok, baratom 18. Nalunk nem a 3 ev volt a gond, hanem h en mrg csak 15 vagyok. Csaladom mondta h egy 15 eves mast akar egy kapcsolattol mint egy 18 eves, de most mar 8 honapja vagyunk egyutt, teljesen ugyanaz az elkepzelesunk a kapcsolstokrol. Ram mar tobben is mondtak h erettebb vagyok.a koromnal, hat be is igazolodott, foleg hogy baratom is erettebb mint egy atlagos 18 eves.
Meg ha pl 5 ev mulva talalkozunk, az elejen is teljesen elfogadott lett volna ez a 3 ev. De hat igy alakult es egyikunk se banja, elvettuk egymas szuzesseget, teljesen boldogak vagyunk egyutt :) persze meg mindig vannak beszologatasok, de minket mar nem erdekelnek mert nneki nincs egy ilyen tokeletes kapcsolatuk. Nektek is csak azt tudom mondani, hogy ne torodjetek masok velemenyevel, foleg ha mar ennyi ideje egyutt vagytok es semmi gond nem volt. A fontos az, hogy ti legyetek boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!