Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet olyankor tenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet olyankor tenni, mikor az anyuka egy tanár és ennyire szigorú?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, fiú. A barátnőm 17 éves. 7 hónapja járunk és már az elején is keveset találkoztunk, aztán mikor bejött az érettségi, egy hónappal előtte elkezdett rá tanulni, még kevesebbet találkoztunk, ígérgette, hogy majd ha vége lesz, többet találkozunk. Most viszont jön a szóbeli rész, arra kell tanulnia és anyukájával összeveszett. Azt mondta anyukája, nem találkozhat velem, mert elterelem a figyelmét az érettségiről. Anyukája állandóan taníttatja, soha nem engedi el sehova, szegény barátnőm miután hazaér az iskolából csak tanul estig. Néha-néha elengedi barátnőihez, de buliba meg ilyen helyekre soha. Még hozzánk is csak ritkán, sőt azt sem engedi, hogy együtt aludjunk amit még megértek, mert nem régóta járunk. Barátnőm eddig azt ígérte hogy nyáron együtt leszünk érettségije után, viszont, most kiderült, hogy anyukája be akarja íratni angol nyelvvizsgára és akkor meg arra kell tanulnia. A többi idejében meg sajnos nem lesz itthon, mert ők olyanok, hogy állandóan utaznak nyáron, alig vannak itthon pár napot. Barátnőm ezeket az utazásokat már unja, de nem szólhat semmit mert a véleményét nem kérdezik, meg nem is hagynák itthon egyedül egész nyárra. A barátnőm anyukája tanár...

2013. máj. 28. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Jól teszi, rendes nevelést kap.
2013. máj. 28. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Az rendes nevelés, hogy semmi másból nem áll az élete csak tanulásból?
2013. máj. 28. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne azzal jönni, hogy csak jót akar a lányának, ami biztos igaz is, de ez akkor is túlzás...
2013. máj. 28. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatnátok megbeszélni, normális keretek között "szabályozni" a dolgot, szerintem abba anyuka hamarabb belemenne. (pl. megbeszélitek, hogy mondjuk minden szombat délután találkoztok. vagy ahogy mindenkinek jó)

Amúgy megértem Anyukáját, jó dolog, hogy ennyire próbálja megalapozni a lány jövőjét.

2013. máj. 28. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel anyukája igazából, ha kell, meglepetés szerűen megyek hozzájuk, kidobni meg úgysem fog.
2013. máj. 28. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Na de azért jó lenne valami más megoldás. Ez a megbeszéléses dolog nem igazán jó, nagyon bolond.
2013. máj. 28. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a meglepetésszerű sokkal rosszabb. Anyukám ugyanilyen volt velem, nálunk akkor rendeződött a helyzet, amikor beosztottuk az időt. Így ő is tudta, hogy úgy készülök, hogy a héten azt a délutánt a srácra szánom, betartottuk, azt is, hogy közben tanultam, így tiszta volt. Előtte mindig veszekedés volt: miért pont most jön, miért találkozunk ennyit, miért nem tanulok akkor épp, stb... (amúgy kitűnő tanuló voltam, felsőfokú nyelvvizsgával)
2013. máj. 28. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt meg kell beszélniük. Pl. lelkiismeretesen tanul minden hétköznap délután, hétvégén meg találkoztok délutánonként. Vagy 1 hétköznap délután + 1 hétvége délután. Vagy valami, a lényeg, hogy legyen valami "rendszer". És megígérni, hogy ha romlik a teljesítménye akkor többet tanul.

Egyébként meg bírom az ilyen szülőket, a lány senkivel nem találkozhat, de családi utazgatásra bezzeg elmehet. Éljen a következetesség. Na mindegy, ezt nem szabad felhozni, mert csak megsértődik az anyuka és semmit nem fog engedni.

(egyébként mit tanul ennyit? :O én 0, de szó szerint 0 tanulással vagyok 4-es tanuló, ha átnézném a dolgokat legalább egyszer, kitűnő lehetnék csak lusta vagyok... sose tudtam elképzelni se, hogy mit lehet órákig tanulni. Ez nagyon durva. És esküszöm nem egészséges, pihenni KELL, az agy nem tud órákon át megfeszítve koncentrálni. Hiába tanul 5 órát egyhuzamban, 2 óra a max, azután akár hagyhatná is a francba, elfárad az agya és felesleges a könyv fölött ülnie.)

2013. máj. 28. 22:39
 9/9 Solarian ***** válasza:
Az ilyen embereknek speciális helyük van a pokolban. Amúgy meg fel kell gyújtani, azt probléma megoldva.
2013. máj. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!