Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk barátok vagy próbáljuk meg?
Van egy lány akiért én nagyon sok mindent megtennék, nagyon szeretem! Nagyon joba vagyunk több mint barátság... De ő nem akarja elrontani azzal a kapcsolatunkat hogy járunk.
Mit tegyek? Imádom!!! :(
Mond meg neki hogy: akkor dugd fel a barátságodat!
A helyzet egyértelmű, nincs ezen mit megpróbálni, nem kellesz neki mint pasi, és nem is fogsz soha. Innentől kezdve két lehetőséged van:
1: Szenvedsz tovább mellette mint egy nyomorult kis palotapincsi, és végignézed ahogy esetleg összejön mással, hallgatod majd ahogy meséli neked a randikat. Egyre nyomorultabbul fogod magad csak érezni, ezt előre borítékolom.
2: Szépen megmondod neki hogy így ez neked nem téma, vagy ha nem akarod meg se mondod, csak szimplán szakítsd meg vele a kapcsolatot, se élőben, se fészbukon ne beszélgess vele. Mond meg hogy oké, te nem kérsz belőlem int pasiból, akkor én nem kérek belőled mint barát.
Kettőtök közül neki vesztenivalója nincs, le se fogja sz"rni, ha nem beszélsz vele többet, mert ez egy nagyon gyenge koptatós szöveg amit neked előadott.
Az 1.es lehetőséggel sokáig szenvedsz, a 2essel kevesebb ideig, aztán továbblépsz és úgy legalább lesz esélyed olyan lányt találni aki tőled is akar valamit, mert ez a csaj sose fog, így ennek értelme nincs.
Igazából így is úgy is a 2es pontnál fogsz kilyukadni, a kérdés csak az hogy mennyi ideig leszel még a csaj talpnyalója. Minél tovább, annál rosszabb lesz neked, neki pedig tök mind1.
Maradjunk barátok olyan mintha anyukád azt mondaná meghalt a kutyád tartsuk meg.
Tapasztalat: nem érdemes másképp fog rád nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!