Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostohanővér, most mi legyen?
ÖÖÖ... az a helyzet, hogy a szüleim elváltak mikor 6 éves voltam. Anyám később megismerkedett a mostohaapámmal akinek volt akkor egy 9 éves lánya. 4 évre rá jött a házasság és lett egy mostohanővérem. Akivel nagyon jó kapcsolatot ápoltunk egészen a múlt hét végig. Most vagyok 23.
Múlthéten mind a ketten elmentünk bulizni. Ó a barátjával én is a saját baráti társaságommal.
Mikor hajnal tájt haza értem láttam, hogy ég a villany a "nővérem" szobájában. Egészen jól voltam a party után - egész tetemes pia lefolyt - bementem hozzá és láttam, hogy az ágyán ül és sír. A barátja kidobta az este folyamán. Hozzá teszem ő sem votl azért szín józan.
Mindegy is. Lényeg a lényeg jó "testvérhez" méltóan próbáltam megvígasztalni stb mikor is megcsókolt. Aztán hát... közre játszott gondolom az ital is hát... tovább is ment a dolog. Egészen addig, hogy... lefeküdtünk egymással.
Másnap természetesen hát... inkább nem ecsetelném milyen kínos volt még úgy az alkoholtól ködösen is.
A szüleink is észre vették, hogy feltűnően nem szólunk egymáshoz stb.
Az igazi probléma viszont az, hogy... eddig nem realizálódott bennem szerintem de úgy érzem mindig is volt bennem egy érzés, hogy vonzódom a nővéremhez. MOSTOHA hangsúlyozom. És tudom, hogy ez elég bizar sőt a tabu határát súrolja de... nem tudom kiverni a dolgot a fejemből. Azt hiszem be kéne valljam magamnak szerelmes vagyok a nővérembe.
MIT TEGYEK MOST?!
Mivel nem vérrokon így nem tabu. Szerintem.
És elég gyakori a mostoha testvérek közötti vonzalom.
Nekem 3 ilyen ismerősöm van és abból 2 összejött a mostoha testvérével.
Bár az igaz, hogy a családi hangulatot nagyon szétfogja bombázni, ha esetleg szakítotok. Mert akkor meg egymás ellenségei lesztek. De ez már a jövő zenéje.
Szerintem beszéld ezt meg a lánnyal is. Hogy eztán mi legyen.
4-es! már megtette :D
egébként semmit ne tegyél és ne hangsúlyozd ennyire, hogy NŐVÉREM, mert nem a nővéred.. csak egy csaj akinek az apja összejött anyáddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!