Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom nem engedi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem engedi, hogy kielégítsem. Miért?

Figyelt kérdés
Több,mint fél éve együtt vagyunk,ő mindent megtesz értem,de mégsem engedi ezt nekem,pedig én már rég megtettem volna..Ő mindenben benne van,amit ő csinál,hagyja,h bármit megtegyek,de ezt nem..szerinte megalázó nekem,és hiába mondom,hogy nem,akkor azzal jön,hogy nem akarja megengedni,nehogy azt gondoljam,hogy csak arra kellek..de már annyiszor megkértem erre,és sosem engedi ..még nem feküdtünk le..mi lehet a baj?

2013. máj. 23. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Félénk pasi lehet!
2013. máj. 23. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Korotok? Mindkettötöknek voltak már szex tapasztalatai? Mi az ami még kölcsönösen megy?
2013. máj. 23. 17:59
 3/6 ájszíjú ***** válasza:
100%
kukiját láttad már? lehet szégyelli vagy fél h. gyorstüzelő. Kitudja, ezt tőle kéne kérdezned
2013. máj. 23. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
fél valamitől,vagy van szégyellni valója
2013. máj. 23. 18:00
 5/6 anonim válasza:
100%

ez egyszerű:

1. a barátod mindent megtesz érted stb stb = jelenleg irtó fontos vagy neki.

2. az ő szemében amit leírtál egy pejoratív helyzet/pozíció/akármi.

azért nem engedi mert nem akar egy számára nagyon fontos személyt egy számára pejoratív pozícióban látni. te ezt azért nem érted, mert nem érzed hogy mennyire vagy neki fontos, és számodra nem pejoratív a kielégítése.

sikerült választ adnom a kérdésedre?

2013. máj. 23. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igen,láttam már.Nem vagyunk már annyira fiatalok 18 éves ő és én is mingyárt betöltöm..ment a zöld kéz.Ő nem akar erről beszélgetni velem..sehogy sem tudnám rávenni?
2013. máj. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!