Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » MÁS is szokott sírni szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MÁS is szokott sírni szerelem miatt? Vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 01:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nem vagy elbaszott,velem is előfordult pedig férfi vagyok,hírtelen ez jött elő.
2013. máj. 23. 05:40
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a szöveget valaki ltudná lefordítani németre?Sűtgős! :

A csoport egy része a vonatállomáson várta hogy a többiek megérkezzenek.Mikor mindenki megérkezett elindultunk a vonathoz. A vonaton jól éreztük magunkat, sokat nevettünk.

Sok fénykép készült.Megérkeztünk Bécsbe. Mentünk utána Esbahn-nal. Az első csapatban hárman voltak.

Zsolti a Maria Theresia emlékműről beszélt. Voltunk könyvtárba . Mi utána ettünk,ittunk,beszélgettünk.

2013. máj. 23. 05:44
 23/26 SevN ***** válasza:

Szia!

Ha nem sírnál szerelem miatt, akkor vagy nem lennél szerelmes, vagy elcseszett lennél! Van úgy, hogy bánatomban sírok, mert nem láthatom, akit szeretek. De van, hogy örömkönnyeket hullatok, mert kedvesem ölelhetem. Ilyen az élet. Szóval ne aggódj, ez csak annak a jele, hogy van lelki világod:)

Üdv,

SevN

2013. máj. 23. 09:36
 24/26 anonim ***** válasza:
#22 Google fordító.. amúgy meg van erre külön témakör, miért nem ott kérdezted ezt meg?
2013. máj. 23. 11:46
 25/26 anonim ***** válasza:

írtam privit... am meg, létezik olyan 100% működő szerelem, ami tényleg szerelem, pl mint a filmekben?

arra gondolok, nincs a másiknak hátsó szándéka, nem csal meg, nem haszonleső, hanem aki tényleg szeret, amiatt amien, és nem amiatt, amit csinál?

2013. máj. 23. 17:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Aki sir emiatt, az a normalis, aki nem sir azzal valami gond van.
2013. máj. 29. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!