Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MÁS is szokott sírni szerelem miatt? Vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 01:40
11/26 anonim válasza:
én igen, de én nem elcseszett vagyok, hanem túl érző.
L
12/26 anonim válasza:
Persze... nem is keveset. (a volt barátom miatt)
13/26 A kérdező kommentje:
Mind 1.. kár volt kiírni..
Már tudom a választ...
Elb.szott vagyok.
2013. máj. 23. 01:58
14/26 anonim válasza:
Nem vagy elb.szott:) Csak érző lény, ez teljesen természetes.
15/26 anonim válasza:
Bezzeg amikor egy hapsi siránkozik, azt szétoltjátok.
16/26 Az évezred válasza:
Persze hogy szétoltjuk. Egy olyan kórnak nem szabadna terjednie "férfiak" között.
17/26 anonim válasza:
Többek között ezért is jó nőnek lenni:P Mert nekünk az sem ciki, ha nyilvánosan elsírjuk magunkat.
Persze azért megjegyzem, hogy szerintem az sem kellene, hogy ciki legyen, ha egy férfi sír. Attól, hogy férfi, neki is lehetnek érzelmei, csak valamiért ez a sztereotípia terjedt el, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatniuk az érzéseiket. Pedig szerintem nekik is ugyanúgy joguk volna hozzá.
18/26 Az évezred válasza:
17. Igen, egy férfi is sírjon, mutassa ki az érzelmeit, de ne siránkozzon. Ne ócsárolja már magát, hogy jajj de ocsmány vagyok, a kutyának sem kellek, pedig egy fél szalonna lóg a nyakamban.
19/26 anonim válasza:
#18 Jó persze, nem is erre gondoltam, de az már inkább nyafogás témakör, amit te írsz. Az már tényleg elég férfiatlan. De szerintem ez a kérdés nem hasonlítható össze azokkal a kérdésekkel. Csak mert a 15-ös válasz erre engedett utalni.
20/26 Az évezred válasza:
Tudom, értem! Én sem erre és a kulturált hapsikra gobdolok.
De tegyük a kezünkre a szívünket, nap mint nap vannak itt olyan nyafogós kérdések. Kiborítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!