Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól teszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól teszem?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel már kb 3 éve beszéltem. Az elején csak barátság volt de kb 10 hónapja rájöttem hogy szeretem, nagyon is. Először tűrtem, halogattam, de rájöttem, hogy el kell mondanom. Mivel a lány rengeteget tan és a szülei is rövid pórázon tartják ezért nagyon ritkán futottunk össze. Sajnos hiába kértem, hogy mennyünk el sétálni, nem volt ideje, vagy nem engedték vagy épp nem volt kedve. Hát muszáj volt neten elmondjam neki mit érzek. Ez eléggé ki is csapta nála a biztosítékot és minden kérdésemre nemtudom volt a válasza. Ez nekem elég rosszúl esett és többször is elmondtam az érzéseim. Már láttam hogy nem úgy beszél velem mint régen, én írok egy kétsoros kérdést, neki egy ja és egy mosolygó smiley a válasza. Ez az utóbbi időben igazán fájt. Ezért elmondtam neki megint, de most már próbáltam határozottabb lenni. Erre ő szépen elmondta, hogy a tanulás fontosabb meg nincs ideje, meg neki csak barát kell. Kicsit fájt hogy ezt azért elég sokáig húzta, és csak arra voltam jó neki, hogy ne unatkozzon. Kérdeztem tőle, hogy biztos nem áll senki közénk és ő mondta hogy nem. Ezután 1-2órával láttam az ask-ján egy fotót egy fiúról és i volt linkelve a képe fölé meg az írva h cukiság és egy szív és háttérnek is az a csávó volt kirakva. Emiatt én elég rendesen felidegeskedtem és hát a fejéhez vágtam elég rendesen az elmult év gyötrelmeit. Elég csúnya szavak is elcsattantak, de persze neten... Most 4-5 nap elteltével újra ráírtam, gondoltam változott a véleménye, de végül nem ír vissza minden kérdésemre. Nagyon fontos nekem ez a lány, de ő nem ezt érzi, sajnos felejtenem kell, és ez fáj hogy nem lehet az enyém, minden összedölt. De nekem sajnos szügségem van egy kapcsolatra, talán szeretethiányom van. Ti mit tettetek, hogy felejteni tudjatok? és szerintetek jól teszem ha többet nem beszélek vele?

2013. máj. 16. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd azt amit szeretnél és ne azt amit más gondolja úgy hogy azt tedd.
2013. máj. 16. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba.
2013. máj. 16. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, kedves első de kíváncsi vagyok a többiek véleményére is és a tapasztalatokra
2013. máj. 16. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

1-es vok.

Okés! Akkor a véleményem: Hagyd a pics@ba fiatal vagy még!

2013. máj. 16. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!