Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belepusztulok! Hogy lehet ezt túlélni?
Van valami tippetek szerelmi bánatra?
Nagyon nagy szerelem volt a miénk, olyan igaz, nagy lánggal égett. Tényleg. Nem tudtunk egy napot sem eltölteni úgy, hogy ne lássuk egymást. Egyszer csak a munkája miatt elköltözött, de persze ettől tovább tart a kapcsolatunk, mégis azt mondta a legutóbb, amikor találkoztunk, hogy azon gondolkozik, hogy a távolság miatt talán jobb lenne, ha abbahagynánk. Azt mondta, hogy szeret, de ennek így nincs értelme.
Ezt ki lehet bírni???
Sajog a lelkem!
23/L
Átérzem a helyzeted, mi is évekig voltunk egymástól 220km-re, csak nekünk annyival könnyebb volt, hogy így kezdtük.
Én úgy gondolom, hogy ki lehet bírni, még ha fáj is... Nekem is voltak napok amikor csak kb. bőgni volt kedvem, de voltak könnyebb napok is. Sajnos többségében rosszabb napjaim voltak, de hát na :) Kibírtuk így is...
Szerintem ha szeret megpróbáljátok, ha meg nem, akkor meg nem ér annyit az egész...
Én kibírom. Még ha csak kevés is jut a jóból. Még akkor is, ha csak sóvárgok érte hetekig! Még akkor is, ha csak pár órára láthatom. De neki ez nem elég :(
Ez fáj a legjobban.
Valakinek előbb utóbb kevés lesz, mert nem elég a telefon meg az internet, az nem adja vissza azt amit testileg érez az ember amikor odabújik a másikhoz megcsókolja átöleli stb stb.
Azt is meg kell érteni valahol, hogy az egyik félnek ez kevés és nem bírja.
ÉS attól hogy az ember ráakaszkodik a másikra attól az csak rosszabb lesz és gyakorlatilag semmi mást nem ér el vele minthogy elhúzza elnyújtja a szakítást. A kapcsolat végét.
Ahoz hogy tudjon valamelyikőtök lépni előrébb, hogy tudja hogyan folytatódik majd a kis élete ahhoz ki kell mondani hogy vége.
De amíg csak kis reményt is lát az a fél aki nem bírja elfogadni a tényeket addig ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!