Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekelne hogy, ki mit mond? Merjek belekezdeni?
Figyelt kérdés
Van egy fú akivel egymásba szerettünk, de neki van egy párkapcsolata , és ott akarja hagyni a lányt! Legfőképpen miattam, de már megromlott a kapcsolatuk! Cssak félek h ki mit mondana , ha össze jönnénk utánna. Szerintetek kell ezzel foglalkozni ! ? Én a mostani barátnőjével lakok egy helyen és neki a szüleivel, egy faluban ! A Fiú picit messzebb lakik .2013. máj. 13. 19:15
1/3 Emberek válasza:
engem nem nagyon érdekelne ki mit mond. ti boldogok vagytok és kész. kell ennél több?
2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok , minden csoda 3 napig tart szól a mondás! Csak mostanában sokat gondolkozom ezen h ki mit mondana , hogyan tudná elfogadni, mert sajnos rossz akaratuak az emberek !
2013. máj. 13. 19:20
3/3 anonim válasza:
Engem zavarna, hogyha ő már egyszer félrelépett, ezt megteheti velem is. Lehet, hogy nem pont a 'félrelépés' a megfelelő szó, de akkor is kapcsolatban szeretett bele másba. Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!