Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 14 éves vagyok (júniusban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 éves vagyok (júniusban leszek) és van egy fiú, ő 18 éves (februárban töltötte be) és felajánlotta hogy járjunk. Sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 18:25
 1/9 anonim válasza:
Hát szerintem elég sok.
2013. máj. 13. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Fura egy srác lehet, ha 18 évesen még "felajánlgatja", hogy járjon valakivel:D
2013. máj. 13. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja. Szerintem. Na mindegy majd eldöntöd. Az a lényeg hogy én is júniusi vagyok:)
2013. máj. 13. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a korban még az, de te ismered, neked tetszik, nyilván te döntesz.
2013. máj. 13. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem a kortól függ, hanem az érettségtől...ha éretlen lennél hozzá azt ő is érezné...Én 15 éves vagyok és majdnem összejöttem egy 20 éves fiúval, akit nagyon szerettem, csak végül mást választott.. egy ideig szenvedtem miatta, de végül örülök, hogy nem jöttem vele össze :D most meg egy 26 éves fiúnak tetszettem meg és csókolóztunk... de tudta h 15 vagyok és azt is h több nem lehet és amúgy is másik országban lakik ahová már vissza is ment (és rettentően hiányzik)Szóval vigyázni kell az érzésekkel, mert fiatalon könnyen fellángolsz egy idősebb fiú után, de nem biztos h ő a legalkalmasabb... A korkülönbség meg szerintem inkább érettség kérdése :))
2013. máj. 13. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Sok, de ha ennek ellenére is szereted, júniustól már összejöhetsz vele anélkül is, hogy lecsukják megrontás miatt...
2013. máj. 13. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
milyen diplomatikus :D
2013. máj. 13. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Jegyzéket váltottak:D
2013. máj. 13. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen biztos nem kezdtem volna ki egy 14 évessel...
2013. máj. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!