Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez lehetséges? Mi a véleményetek?
Interneten lehet szerelmes az ember?
Soha életében nem látta még az xy személyt csak is képen és még is bele szeret. Még is érzelmeket táplál iránta nagyon erőseket.
Ha nincs úgy mond "vele" fájdalmat érezz ürességet szívszorító érzést.
a Gondolataiban benne van egész nap csak is rá tud gondolni éjjel alváshoz készülődve illetve reggel ahogyan fel ébred egyből rá gondol.
Szóval mit gondoltok erről?
Én is ugyan így vagyok vele. Annyira bele szerettem a lányba hogy el mondhatatlan már..
Tudom mit érzel:)
Második válaszoló: Hidd el ő más nem azt írja amit hallani vagy esetleg látni szeretnék. Ő magát adja önmagát csak is.
Harmadik válaszoló : Mindennap beszélünk órákat. és igen alig várom hogy lássam a bizonyos Elérhető felíratott
ötös válaszoló: Kétlem nem tudom.. én úgy érzem Szeretem azt érzem hogy szerelmes vagyok. mindent megadnék hogy vele legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!