Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetsz úgy szerelmes valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz úgy szerelmes valakibe, hogy élőbe még nem is láttad?

Figyelt kérdés
Facebookon meg Skypon beszéltél csak vele. (Képeket persze láttál róla).

2013. máj. 12. 21:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Előző: Te meg Pina Rombolló, hogy ütne el a 7-es busz :D
2013. máj. 12. 22:22
 12/22 anonim válasza:
Mikor elüt, Gréta szíve még mindig dobog.
2013. máj. 12. 22:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Gréta szíve mindig is dobogott... És az után is fog... ÉRTEM!!!!
2013. máj. 12. 22:30
 14/22 anonim válasza:
MELEG!
2013. máj. 12. 22:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. máj. 12. 22:31
 16/22 anonim ***** válasza:

igen lehetsz

akivel eddig így beszélgettél, akkor abból ítélsz, ahogy és amiket ír, fogalmazás, szöveg,

látsz képet is persze, gondolom már a hangját is hallottad

na ezekből kiindulva, már vannak információid, sok mindent meg lehet tudni így a másikról

ezek után már csak az élő hiányzik, de nem képzelj el előre semmit, ott fogod látni a gesztusait és nyilván élőben a hangját is,

csak ennyi az egész N

2013. máj. 12. 22:39
 17/22 A kérdező kommentje:
Előző: Köszönöm a részletes választ!
2013. máj. 12. 22:44
 18/22 anonim ***** válasza:

kérdező, jófejnek tűnsz:D

amúgy a válaszom az, hogy igen..

én is ilyet érzek jelenleg, nem vagyok benne biztos, hogy szerelmes vagyok belé, csak azt tudom, hogy amikor neten beszéltünk odavoltam érte..utána találkoztunk és sajnos ennek a teljes ellentétét éreztem, utána vége is lett, de azóta sem tudom elfelejteni és mostmár szerintem élőben is azt érezném, amit akkor neten (ha újra találkoznánk).. érdekesek az emberi érzések

2013. máj. 14. 21:36
 19/22 A kérdező kommentje:

Hm, ez fura...

Nem lehet, hogy csak a szomorú búcsú édesítette meg az emlékeket, és ha újra találkoznátok, akkor se lenne másabb?

2013. máj. 14. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs..ezt már sajnos soha nem is tudom meg:/

De azért valahol remélem hogy nem így van és talán a sors ad újabb alkalmat arra hogy ezt megtudjam ( azok a szép ábrándok:DDDD)

2013. máj. 15. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!