Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jóban lettem egy lánnyal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóban lettem egy lánnyal a suliból és nem tudom mit tegyek! Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk nagyon jóba lettünk és mostanában furcsán viselkedik. Odajön hozzám ad egy puszit mosolyog és elmegy. ilyenkor mi lehet?

2013. máj. 11. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
dugd meg tavasz van tüzelnek ilyenkor a csajok nekünk kedves barátom meg dagad a faszunk van egy ilyen kis mondoka is vagy mi "itt a tavasz dagad a fasz"
2013. máj. 11. 23:58
 2/6 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen én valami komolyra gondoltam vele kapcsolatban -.-
2013. máj. 12. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy ebből járás is lehet :) Lépj te, ne a csaj!
2013. máj. 12. 00:14
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a pozitív kommentet mit tegyek szerinted?
2013. máj. 12. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem eddig azt várta, hogy te közeledj komolyabban, de mivel te ezt nem tetted meg, így ő kezdeményezett. szerintem legközelebb te adj neki puszit. de neked tetszik ő? mert ha igen, akkor mond el neki. és majd kiderül, hogy te is tetszel-e neki.
2013. máj. 12. 00:54
 6/6 szami6 ***** válasza:
Ha ő kezdeményez és nem te nyomulsz hogy megcsókoljon akkor biztos van valami.És szerintem azért megy el mert fél hogy meglátnak titeket az osztálytársai.Bár ez sem egy jó ok de van ilyen.Mikor máskor is oda megy hozzád kérdezd meg mit akar ezzel az egésszel.Ha meg nem válaszol ne engedd hogy máskor megcsókoljon.
2013. máj. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!