Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szakított velem a barátnőm 3 év után! Mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátnőm 3 év után. Azt mondta hogy szeret,de a szerelmet nem érzi! Én nagyon odavagyok érte! Kérdeztem lehetünk-e még együtt akkor azt mondta hogy 35%-ot ad hogy még leszünk egy pár. Amikor elment akkor nagyon sírt és bocsánatot kért tőlem! Ilyenkor hogy tudom visszahódítani? Illetve meddig várjak? Vagy ilyenkor mi a teendő? Még soha nem voltam ilyen helyzetben! És én nagyon szeretem őt.

2013. máj. 11. 10:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem hogy egyfolytában gondolkozik és fog is! És hogy még nem fogta fel teljesen hogy vége van. Meg így 35%-ot adott neki hogy leszünk még egy pár. Akkor ha hiányzok neki ez nem lehet több?
2013. máj. 11. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Én is hasonlóan jártam, csak itt én szakítottam majdnem 3 év után, 2 napja. A párom bunkó volt, egoista,lenézett, kritizát, nem törődött velem, átnézett rajtam...szóval meg volt az okom. Én is nagyon sírtam, mert sajnáltam kibukni látni egy erős férfit, de végül fűt, fát ígért és adtam neki még egy esélyt. Teljesen megváltozott miattam, de már semmi sem olyan, mint volt. Szívem szerint hagynám a fenébe ezt a kapcsolatot. A barátnődnek is biztos meg volt az oka a szakításra. Szerintem, ha sikerülne visszahódítanod, akkor már semmi sem lenne a régi. Nem hinném, h sokáig tartana. Persze próbálkozni lehet, de szerintem akkor még több seb maradna rajtad.Ha a saját szemszögemből nézem a dolgokat, akk én azért mondtam volna 35%-ot, mert az nagyon kevés és ez nemet jelent, viszont nem akart annyira megbántani, mert valószínűleg sajnált. Ha sajnálatból megy vissza hozzád, az sem megoldás. Kitartást! Nem Ő az egyetlen nő, bár tudom, h ez most semmit sem segít.
2013. máj. 11. 11:02
 13/14 anonim válasza:
100%
Hááát, ha azt mondta volna, hogy 42% esély van rátok, akkor talán, de 35%? ..pffff.. ez elúszott
2013. máj. 29. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Mo történt azóta? En most kerültem ilyen helyzetbe :(
2017. jún. 5. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!