Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy tegnap szakított velem a pasim és engem csak sziven szúrt és semmi könnycsepp nem jött ki a szememen?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem őt, de még sem sírok utána nem értem, egyszerűen éreztem a szívembe egy nagy szúrást amit azóta folyamatosan érzek, csak róla gondolkozok, és semmi, mások ilyenkor sírnak meg minden ... én csak vagyok magamnak és nem érdekel semmi.
17/L
2012. júl. 24. 11:11
2/10 anonim válasza:
Hirtelen sokkhatás, majd fogsz, ahogy kikerülsz alóla.
3/10 anonim válasza:
Sokk, nem minden ember sír azonnal. De ahogyan majd oldódik benned a feszültség jönni fog az. Hisz ezzel ereszted el.
16/L
4/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy igazatok van :/ erre nem is gondoltam .Köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 24. 11:16
5/10 ASOT válasza:
jó lenne ha ez nem változna nálad, csak jobb irányba! ergo még ennyit sem éreznél!
6/10 anonim válasza:
Én sose értettem hogy miért kell szabályszerűen mindenkinek sírni egy szakítás után. Szinte sose sírtam kivétel mikor a vőlegényem dobott egy héttel az esküvő előtt, mert kiderült hogy felcsinálta az egyik barátnőmet, aki a koszorúslány volt és most terhes lett. Na akkor sírtam! De hát azt is túléltem, szóval szerintem te is túl fogod ezt élni! Menj ki a friss levegőre, találkozz barátokkal, hallgass vidám számokat, és legyél jó sokat a családoddal (na meg a csoki). Nekem ezek segítettek akkor. Jobbulást! :)
7/10 anonim válasza:
"Ami nem öl meg, az erősít" tartja a mondás.
8/10 A kérdező kommentje:
Joj, kinek a vőlegénye hagyta ott, az szörnyű lehetett én azon nyomban össze törtem volna, erős lehetsz, ha még talpra tudtál állni :) ... engem is egy másik lányért hagytak el :/
2012. júl. 24. 11:50
9/10 anonim válasza:
Túléltem, és örülök hogy így alakult mert megismertem egy elképesztően édes, önzetlen, kitartó és borzasztóan türelmes férfit aki a mostani párom. :) Mellesleg egy nagyon édes kislánya született neki. Többször is meglátogattam őket, kicsit talán kínos volt, de szép lassan belerázódtunk a dologba.
10/10 A kérdező kommentje:
No akkor ezzel sok boldogságot kívánok :* és, ha lehet mondani akkor örökre legyetek együtt :) ... hát igen az elég kínos lehetett a találkozás :/
2012. júl. 24. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!