Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem, miért érzek így!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annus175 kérdése:

Nem értem, miért érzek így!?

Figyelt kérdés
Volt egy elég rosszul végbement kapcsolatom. A srác minden szó nélkül kilépett az életemből. Azóta bevallom eléggé vágyom az "igazi" szeretetre. Van egy srác, aki ha egy kicsit be van csiccsentve elég rendesen nyomulni szokott imádom amúgy nagyon jó fej, DE!!.. sosem gondoltam rá másként mint "haver". De most úgy érzem hogy kezdenek felerősödni az érzéseim iránta!!..És volt rólunk egy kis kavargatás is a lakóhelyünkön..és én ezt elmondtam neki h végüéls arról pletykáltak h mi együtt vagyunk meg ilyenek és ezt full normálisan megbeszéltük de nem mertem megmondani h én talán tényleg érzek iránta vmit. Nem a szőke herceg fehér lovon, de nem tudom..ezt érzem..:/ És a tudat hogy talán ő is akarna tőlem valamit nem hagy nyugodni!!...Persze az is zavaró tényező hogy a baráti körömben kb én vagyok azt egyetlen lány legtöbbször...de a többiek ennyire nem "ércelődnek" velem mint ő..és áhh..Help!!

2013. máj. 6. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Miert jarunk wcre? Miert kek az eg? Miert letezunK?
2013. máj. 6. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért érzel így,mert vonzódsz hozzá.Csak ne nagyon éld bele magad,majd ha józanon eléd áll és azt mondja,Te kellesz,akkor örülj!
2013. máj. 6. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek mondanám hogy VÁLASZOKAT kérek...köszi..a második emberkéne pedig köszönöm...igen nekem is ez agondom..bár "józanul" is szokott bókolni..de a lényeg az az amit mondtál..:)
2013. máj. 8. 21:40
 4/4 Találd ki! :D válasza:
Lehet mert a fiuba ha van bátrabb.Ha meg józanon is bókol lehet ő is vonzódik csak bátortalan:)
2013. máj. 14. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!