Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én jártam még így? (lent)
Figyelt kérdés
Van barátom már 1 hónapja és még nem vagyok szerelmes :S de rajta meg már érzem h mondaná h szeret...nagyon gáz már a szitu :S és van egy fiú legjobb barátom akivel akár lehetne is valami köztünk de nem akarom megbántani a barátomat sem de a legjobb barátomat se akarom elveszteni és e mellé még csak szerelmes se vagyok...elég gázos már a helyzet ezért megegyeztem a legjobb barátommal h nem beszélünk nem találkozunk min. 2 hétig hátha így majd alami elindul bennem a barátom felé...de egyre joban hiányzik a legjobb barátom :SS egyre többet gondolok rá h ezt ugy megosztanám vele vajon mit szolna hozzá?! :@ ugy gyűlölöm magam ezért...döntésképtelen vagyok mert azt hiszem hogy tudnék szerelmes lenni a barátomba......:SSS ti mit tennétek??
Minek jöttél vele össze úgy, hogy nem is voltál belé szerelmes? Marha sok értelme volt... ja, gondolom csak kellett "valaki", mert manapság az emberek divatból járnak másokkal.
2013. máj. 4. 20:14
2/13 anonim válasza:
#1-nél a pont...
2013. máj. 4. 20:17
3/13 Baccardi01 válasza:
Első válaszadó!
Nem feltétlen törvényszerű dolog az, hogy szerelmes legyen valakibe az ember, ha összejönnek. Az később is kialakulhat. Elég, ha a kölcsönös szimpátia esetleg vonzalom meg van.
2013. máj. 4. 20:18
4/13 anonim válasza:
Tenyleg, mi ez a divat, hogy osszeverodnek, aztan majd lesz valami?? Nem normalis, az biztos,
2013. máj. 4. 20:20
5/13 anonim válasza:
1. vagyok. Lehet, hogy elég, egy darabig... de ahogy ebből a kérdésből is látszik, nem valószínű, hogy nagyon hosszú életű lesz egy olyan kapcsolat, ahol csak szimpátia és vonzalom van a felek között. Én pl csak olyan fiúval tudnék összejönni, akibe szerelmes vagyok. Csak azért nem kell pasi, hogy legyen valami unaloműző...
2013. máj. 4. 20:21
6/13 A kérdező kommentje:
nagyon is meg van a szimpátia meg minden és szeretem is de nem vagyok szerelmes :S és nem divatból jöttünk össze hanem mert mint azt említettem is érzem h bele tudnék szeretni...de valamiért ez eddig még nem következett be :SSS
2013. máj. 4. 20:22
7/13 anonim válasza:
Kérdező: olyan nincs, hogy érzed, hogy majd egyszer belészeretsz, vagy kialakul ez vagy nem. Addig nem kellett volna összejönnöd vele, míg ki nem alakul benned iránta a szerelem. Szerinted ő most mit érezne, ha ez kiderülne? Lehet, hogy ő már teljesen beléd esett, és hosszútávra tervez...
2013. máj. 4. 20:24
8/13 A kérdező kommentje:
ezért érzem magam nagyon szarul :SSSS mert tudom h összetörne :SSS és nem akarok vele szakítani se mert tényleg szeretem csak nem szerelemből :s nagyon szeretek vele lenni de ha nincs velem akkor nem hiányzik...ebből tudom h nem vagyok szerelmes :S olyan mint egy legjobb barát ugy szeretem csak még se az :SS nagyon szar a helyzet...és ő ebből mit sem sejt :S :/
2013. máj. 4. 20:30
9/13 anonim válasza:
Hát előbb kellett volna gondolkozni... most már mindegy, meg nem történtté nem tudod tenni, a legjobb amit most tehetsz, hogy őszintén elmondod a barátodnak a helyzetet és szakítotok. Még nem vagyok olyan régóta együtt, szóval lehet, még nem szerelmes beléd annyira, de a saját önző érdekedből nincs jogod magad mellett tartanod őt, el kell engedned, mert mással még boldog lehet.
2013. máj. 4. 20:35
10/13 anonim válasza:
szia, én így voltam vele, csak végig tudta, hogy nem voltam szerelmes, csakhogy közben belémszeretett, úgyhogy úgy döntöttünk, inkább hagyjuk, mert késöbb csak rosszabb lenne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!