Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket hogyan lehet el csábítani?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 17:56
3/12 A kérdező kommentje:
Egy módot mondjatok léci
2013. máj. 2. 17:59
5/12 anonim válasza:
Ezt nem lehet így leírni, mert minden lány különböző, mindenkinek más jön be, más tetszik, stb, és ezért máshogy lehet őket elcsábítani is.
De mondjuk szerintem a legtöbb lánynak imponál, ha törődsz vele, kedveskedsz neki, foglalkozol az érzéseivel, meghallgatod, számíthat rád, érezteted vele, hogy számodra ő csodálatos és ha nőnek érezheti magát melletted.
6/12 A kérdező kommentje:
Ritkán találkozok vele, de azt ki is használom. Facebookon szoktam vele csevegni.
2013. máj. 2. 18:27
7/12 anonim válasza:
Légy alfahim (domináns, magabiztos, mindig te irányits). Fontos, hogy értékben állj a csaj felett tehát érezze azt, hogy akármikor megkaphatnál más lányt is, neki legyen szüksége rád és ne forditva. Érezze azt, hogy megtiszteltetés ha veled lehet, mert te értékesebb vagy nála, legyen tekintélyed. Beszélj keveset magadról, legyél titokzatos. Az őszinteséggel csak óvatosan, mert az nem vonzó, ergó hamar jön a barátzóna. Ezenkivül még annyi technika van, hogy a nagyját még énse vágom.
8/12 anonim válasza:
elég ha csak kedves vagy és megértő, és ha érzi rajtad a lény h megbízhat benned és mellette van akármi is legyen, hogy rád számíthat, a minél több találkozás esetleg virág vagy csokoládé ajándéknak, de ne vidd túlzásba a költekezést az se jó ha túl sokat költesz rá és utána csak a pénzedért lesz veled és nem szerelemből
9/12 anonim válasza:
bókolj, udvarolj, légy türelmes, és ami a legfontosabb, hogy add önmagad.
10/12 anonim válasza:
szexre akarod csábítani? :) Vagy párkapcsolatra?
beszélj vele szépen! én nagyon szeretem, ha egy pasi így beszél, akár írásban, v. szóban: kézcsókom :) kisasszony, leányzó, stb. pl. hogy telt a napja kisasszony? :)
ha találkozol vele, ne csak az arcát, száját puszilgasd, egy nőnek nagyon jól esik, ha megpuszilod a kezét! Igazán ritkaság manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!