Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Bejövök neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bejövök neki? Vagy verjem ki a fejembol?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt és most eléggé a hullámvölgyben. Erre most rájön, hogy azt hiszem kicsit belezugtam a haverjába, és úgy látom neki is bejöök. Alkalmat keres hogy hozzám érjen, folyton les engem. Egyszer mikor kettesben voltunk megkérdezte szeretem-e a barátom. Ez csak haveri próbatétel vagy tényleg bejöök neki???? Lehet lehordani hogy mekkora kis rib@nc vagyok.... :-(

2013. ápr. 30. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát igen. Akkor minek neked a pasid ha a haverja farka izgat?

Szép baleset lenne,ha a barátod rájönne. :(

2013. ápr. 30. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy mit akarsz! Ha a párodat, akkor hanyagold a másik srácot. Ha már nem akarsz a pároddal lenni, akkor szakíts vele és utána próbálkozz a másik srácnál.

Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy ez csak egy próba. Normális pasi (és igazi barát) nem hajt rá a haverja csajára... Szóval vigyázz! Nem jó egyszerre 2 vasat tartani a tűzbe, mert könnyen megégetheted magad! 26N

2013. ápr. 30. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy ribanc.

De elsőnek tisztázd magadban, hogy valóban úgy érzed-e, hogy a kapcsolat csak hullámvölgyben van vagy már lefelé ágazik végképp? Ha utóbbi, akkor is először szakíts a barátoddal és csak aztán gyere össze a haverral. De ez igen kellemetlen tud lenni....

2013. ápr. 30. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
ne spekulálj, verd ki
2013. ápr. 30. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
felejtsd el..
2013. ápr. 30. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
keress egy másikat, aki nem az exed haverja :)
2013. ápr. 30. 13:14
 7/9 A kérdező kommentje:
És ha csak szimulál? Hogyan deríthetném ki biztosan, hogy megéri felrúgni a kapcsolatom?
2013. ápr. 30. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez benne a jó. Lutri Baby :D
2013. ápr. 30. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan jó barátok csak munkatárs meg együtt játszanak számítógépes játékokat
2013. ápr. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!