Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerncsés megismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerncsés megismerkedni a barátnőjével vagy sem?

Figyelt kérdés
(Lány vagyok)Van egy haverom akinek van barátnője.nekem is mond kétértelmű dolgokat és el is tudnám képzelni vele a párkapcsolatot de a barátnője nagyon meg akar ismerni. Bele menjek abba h megismerjük egymást vagy ne? Mi a véleményetek?

2013. ápr. 29. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább nem találkoznék vele, szerintem rögtön rájönne a csaj, hogy alakul köztetek valami.
2013. ápr. 29. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszeruen gerinctelen vagy hogy furod a kapcsolatukat....de hat kellenek ilyen emberek is, kulonben a Fold egy jo hely lenne, nem igaz?
2013. ápr. 29. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:

De ha mégsem jön össze akkor meg logikus h megismerem a haverom barátnőjét nem?

Nem fúrom a kapcsolatukat ha elolvastad volna figyelmesen ő mondd dolgokat az pedig nem rajtam múlik már bocs...

2013. ápr. 29. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha novesztettel volna gerincet akkor mar reg nem haverkodnal vele vagy visszautasitottad vna, ha adod ala a lovat, az is ugyan olyan feregseg
2013. ápr. 29. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ilyen embereket, mint Te. Mik azok a "kétértelmű dolgok"? A férfiak gyakran nem kapcsolnak, hogy amit mondanak, azt másképp is lehet értelmezni, mert nekik meg sem fordul a fejükben. Szóval lehet, hogy csak Te képzeled be a dolgot.

Az én páromnak is van egy hasonló lány haverja, mint te... Teper rá rendesen és tudom, hogy lesben áll, hogy lecsaphasson, de hiába. :) Egyébként fél tőlem, mint a tűztől, eddig csak egyszer találkoztam vele futólag, egyébként kerül. Szerintem ez a lány is azt hiszi, hogy párom kétértelmű jelzéseket adott felé, holott csak udvarias vele. 25N

2013. ápr. 29. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, nem akarlak bántani, de értelmes nő ilyet nem mond. Valóban gerinctelen dolog így is folytatni a haverságot. Egyrészt nincs benned tartás ha valóban elfogadnád a srácot ebben a helyzetben. Gondolj bele, te mit szólnál ha egy ilyen helyzetben egy másik nő nem jelezne neked hogy gond van a pasiddal, hanem még adná alá a lovat? Azzal, hogy engeded a kétértelmű kijelentéseket, ezt teszed. Másrészt az ilyen nem változik, épp ezért nekem pl. nem kellene. Egy magára valamit is adó nő emelt fővel, tisztában van 2 dologgal: 1. Más párja tabu. 2. Többre becsülöm magamat ennél.
2013. ápr. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!