Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pasim exe iszonyatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim exe iszonyatosan zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom járt egy nála idősebb (2 évvel ) csajjal,úgyan nem tartják a kapcsolatot,de nagyon zavar hogyha meglátják egymást puszipuszi,meg mivan veled következik.Nem fogom azt mondani hogy utálják egymást vagy ilyesmi.Mellesleg a csaj dögös,kedves stb...a pasim szülei és a pasim is rengeteget mesélt róla...úgyan ők 6hónapig voltak együtt mi ,egy éve ,de már nem tudom mit tegyek, zavar és kész.Igen csúnya dolog elolvasni más üzeneteit,de ez van kiváncsi voltam arra a nagy szerelemre...postán küldött leveleket is írtak egymásnak,meg mindig tök jó programokat találtak ki.De ha én felhozok egy progit arra sosincs kedve,minden reggel küldök egy smst hogy mennyire szeretem és a válasza:én is! Pedig én úgy szeretném feldobni az egészet.Velem nem akar semmi mást csak össze bujni meg romantikus estét tartani (aminek az a vége hogy film közbe elalszunk).Vagyis köztük láttam azt az igazi ifju szerelmet,köztünk meg erős a szeretett,de nekem kell a szerelem is!Szóval a kérdés:mit tegyek hogy elfelejtsem a csajt,és vmi ötletett hogy tudom "lángoltatni" ezt az egészet?:)

2013. ápr. 29. 18:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igenigen!!:) nem is keveset,becsül vmire!
2013. máj. 20. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!