Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy romantikus randi változtathat ezen?
Hát egy randitól biztos, hogy nem lesz szerelmes beléd, de "jó pontokat" lehet nála szerezni. Egy olyan komoly érzelem, mint a szerelem kialakulásához nem csak annyi kell, hogy elé állsz. Kell hozzá egy kis idő hozzá. Nagyon nem tudod erőltetni a dolgokat és szerintem nem is kell.
Persze szerintem eszméletlenül jó ötlet ez a romantikus randi... Szerintem minden lány eldobná az agyát tőle.
Ha látja, hogy te milyen komolyan gondolod, lehet, hogy egy kicsit változtat a dolgokon, de nem mondanám határozottan, hogy a randi után már a feleséged akar lenni. Apró lépésekkel viszont meghódíthatod.
De ami fontos, hogy add önmagad, érezd jól magad és majd minden jön magától!
Ne görcsölj rá a dologra, ne akard nagyon! Inkább csak élvezd ki a perceket és engedd, hogy felrúgjon a levegőbe és a legjobb perceiteket tölthessétek együtt.
Drukkolok nektek, hajrááá!!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!