Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esélyem a lánynál?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy csaj aki eléggé bejön. Persze mivel egy elég szép és jó fej lányról van szó, ezért természetesen és többet szeretnék. Ezt tudtára is adtam, de válasz persze az volt, hogy mivel nagyon jó barátok vagyunk ezért nem akar többet. Tehát röviden: Maradjunk barátok. Valamint azt mondta nem rég, hogy nem vagyok az esete, de közben meg viszonozza a dolgok nagy részét. Szerintetek teljesen bukott az ügy? ő L/16 és F/162013. ápr. 26. 23:51
1/4 anonim válasza:
barátzónaban vagy akk felejtős a csaj:S
2/4 anonim válasza:
Megmondta kerek-perec,nincs miről tovább filozofálni.
3/4 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Ha tovább próbálkozol, tönkremehet a barátságotok. Ha majd szeretne valamit tőled, akkor úgyis szólni fog.
4/4 anonim válasza:
Úristen bazz 16 éves vagy haver. Nyomulj rá más csajokra, nekem elhiheted én 4 hónapig randiztam egy csajjal, alatta össz 2 hétig jártunk ténylegesen:D hullámhegyek, hullámvölgyek, "bocs de tényleg nem érzek semmit irántad" szövegek és "most egy darabig ne beszéljünk, át kell gondolnom a dolgokat kettőnkről" szövegek. Nem lett semmi a dologból, én odáig voltam érte, de végül nem érzett semmit irántam. Pláne ha már régóta ismered őt mondjuk fél évnél régebben, akkor nem hinném, hogy beléd esne. Úgyhogy fel a fejjel, felejtsd el őt, és ne add fel a csajozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!