Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lumia800i kérdése:
Baj vagy nem baj? (Fontos)
Figyelt kérdés
Az ciki vagy gáz vagy lehet valami probléma ha én 16 éves vagy (majdnem 17) és barátnőmről kiderült ma, hogy 13 éves. Nem volt semmi. (ágyban).? Ez most baj? Nem sokára 14 lesz.1honao kb. Ez nem utkozik torvenybe hogy vele vagyok?2013. ápr. 26. 20:42
11/11 A kérdező kommentje:
Tudok rá várni mert nagyon szeretem .
2013. ápr. 28. 18:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!