Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mégis mi vagyok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mégis mi vagyok neki?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó lány(18) barátom: 4 éve ismerjük egymást mindent megbeszélünk, segítünk egymáson ha gond van. Én 20/F.

Pár hónapja beszélget egy sráccal szerelem van köztük de ez az ő dolguk. A gondom az hogy pár hete a csaj szóba se áll velem. Ha szerelmes az ember attól még nem kéne eldobni a barátait. Most akkor még is mi vagyok neki?

2013. ápr. 23. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
barátja, de lehet el van tőled tiltva
2013. ápr. 23. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg részéről nem volt mély barátság, amolyan vigasz voltál inkább.(friendzoned)
2013. ápr. 23. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
pótlék
2013. ápr. 23. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátja nyilván nem örül neki, hogy más srácokkal is barátkozik... Néha jogosan. De amúgy lehet, hogy csak túlságosan szerelmes a csaj, ilyenkor hajlamosak az emberek elfeledkezni a barátaikról, és csak a nagy Ő-vel foglalkoznak! Ezt el kell fogadnod.
2013. ápr. 23. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
A friss szerelem mindíg ilyen, a nap 24 órájában igényeljük.Majd pár hét múlva rádtör és elmeséli mi volt míg "távol" volt.Hacsak nem az van amit az első írt, lehet az új párja nem díjazza ha pasikkal barátkozik.
2013. ápr. 23. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Volt hasonló nálam is (habár én ex voltam, sok év barátság, majd kis szerelem, de nem illettünk össze, de jó barátok maradtunk) Egyszerűen a csaj minden kapcsolatot megszakított, semmi magyarázat, majd kiderült, hogy pasija féltékeny és megtiltotta neki. Erre azért kiakadtam, mert egy kapcsolatban szerintem nincs olyan, hogy megtiltás.

A poén, hogy egy idő után megint felvettük a kapcsolatot, levelezgettünk, majd ugyanúgy abbamaradt hirtelen, mert a pasi lecsekkolta a levelezésünket és megint ultimátumot adott.

Én csalódtam a lányban, nem hittem volna, hogy ilyen pasival tud együtt lenni, de hát ez van, ennyit a barátságról.

2013. ápr. 23. 23:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Poén hogy nem először csinálja velem és megígérte hogy többet nem tesz ilyet... Ennyit az ígéretről

Igen tudomásom van róla hogy a barátja utál mert jóban vagyok a csajjal, ő is bele nézett a mi levelezésünkbe xD

De úgy néz ki hogy balhézhattak vagy nem tudom mee csajtól kaptam egy levelet akk ahhogy mondtátok tisztul a rózsaszín köd xD

2013. ápr. 24. 07:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék nem vagyok belé szerelmes ezek után nekem aztán nem kell barátnőnek de amúgy se
2013. ápr. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!