Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis mi vagyok neki?
Van egy nagyon jó lány(18) barátom: 4 éve ismerjük egymást mindent megbeszélünk, segítünk egymáson ha gond van. Én 20/F.
Pár hónapja beszélget egy sráccal szerelem van köztük de ez az ő dolguk. A gondom az hogy pár hete a csaj szóba se áll velem. Ha szerelmes az ember attól még nem kéne eldobni a barátait. Most akkor még is mi vagyok neki?
Volt hasonló nálam is (habár én ex voltam, sok év barátság, majd kis szerelem, de nem illettünk össze, de jó barátok maradtunk) Egyszerűen a csaj minden kapcsolatot megszakított, semmi magyarázat, majd kiderült, hogy pasija féltékeny és megtiltotta neki. Erre azért kiakadtam, mert egy kapcsolatban szerintem nincs olyan, hogy megtiltás.
A poén, hogy egy idő után megint felvettük a kapcsolatot, levelezgettünk, majd ugyanúgy abbamaradt hirtelen, mert a pasi lecsekkolta a levelezésünket és megint ultimátumot adott.
Én csalódtam a lányban, nem hittem volna, hogy ilyen pasival tud együtt lenni, de hát ez van, ennyit a barátságról.
Poén hogy nem először csinálja velem és megígérte hogy többet nem tesz ilyet... Ennyit az ígéretről
Igen tudomásom van róla hogy a barátja utál mert jóban vagyok a csajjal, ő is bele nézett a mi levelezésünkbe xD
De úgy néz ki hogy balhézhattak vagy nem tudom mee csajtól kaptam egy levelet akk ahhogy mondtátok tisztul a rózsaszín köd xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!