Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illusi0n kérdése:

Ti hisztek abban, hogy valahol van egy "Másik Feletek"? Az Igazi Szerelemben (így is szokták nevezni)?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy egymásra találtok, és lelkileg is és testileg is harmonizáltok Egymással? És csak Vele akarjátok leélni az Életet?

2013. ápr. 21. 16:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én egy egyszerű kérdést tettem fel, engem nem tudsz kiábrándítani :D A "Másik Felem" meg ezért van idézőjelben, nem szó szerint kell értelmezni :D

Én pl már összeházasodtam a Párommal 3 éve, nem rózsaszín felhős szerelem volt a miénk, de ahogy megláttuk egymást, tudtuk: ez a Végzet :D

Azóta együtt vagyunk, és bizony igaz: minden egyes napért meg kell küzdenünk, és folyamatosan dolgozni a kapcsolatunkon (jó értelemben)... :) Szóval tényleg nem csak hátradőlünk , és szerelmesek vagyunk :D

De nem tudnám Nélküle elképzelni, például hogy ne Mellette ébredjek fel, hogy nem kapok Tőle csókot, hogy nem hallom a hangját, hogy nem néz rám a gyönyörű szemeivel...Azért szoktunk nagyokat vitázni is xD Elég erős jellemek vagyunk, és néha nehezen győzzük meg Egymást :D

2013. ápr. 21. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Biztos van jó messze! Mondjuk Kanadában, Ausztráliában vagy Indiában - csupa olyan hely ahová vagy nem akarok vagy nem tudok eljutni :D
2013. ápr. 21. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"minden egyes napért meg kell küzdenünk, "

Az ilyen kapcsolat az ami nekem akkor sem kéne ha fizetnének érte.

2013. ápr. 21. 16:40
 14/19 A kérdező kommentje:

"minden egyes napért meg kell küzdenünk, " Rosszul fejeztem ki magam, félreértettél.

Példa: van egy közös célotok, egy álom, pl hogy elmentek nyáron nyaralni valahová. Akkor azt közösen tervezitek meg, közösen keresitek meg rá a pénzt...Nem Egymásért kell megküzdeni.

Vagy példa néha Te engedsz a makacsságodból, néha meg Ő, és így születnek kompromisszumok...

2013. ápr. 21. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Amúgy Te Német vagy? Csak úgy Kérdezem...

Amúgy Én nem hiszek abban, hogy van valahol egy másik Felem.

2013. ápr. 21. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez az állítás egy hatalmas maszlag!

Üdvözlettel: a Fejnélküli Lovas (igen, Lovas a kereszt nevem X) )... csak a feje!

Hogy gépelek? Az orrommal nyomkodom a klaviatúrát.

2013. ápr. 21. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:
A testem a másik felem!
2013. ápr. 21. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
igen és meg is találtam :)
2013. ápr. 21. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze! De nem biztos , hogy ezen a Bolygón lakik.
2013. ápr. 21. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!