Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melegek! Írnátok a tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Írnátok a tapasztalataitokról a szerelemben?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttetek össze, hogyan fogadta a környezet, esetleg plátói szerelem? Mindent köszönök, amit hajlandóak vagytok megosztani velem.
2013. márc. 20. 23:04
 1/8 A kérdező kommentje:
nem a melegekről alkotott vélemény volt a kérdés.
2013. márc. 20. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
kérdező mi nem alkotunk véleményt a melegekről csak annyira sok az azzal kapcsolatos kérdés h érdemelne topicot
2013. márc. 20. 23:19
 3/8 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell itt szemétkedni. a melegeket gyalázó kérdésekből is van jó pár ott még értékelnék is a véleményeteket, miért nem oda írtok?
2013. márc. 20. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első még a fősulin volt. Volt egy közös óránk, amikor először megláttuk egymást, rögtön megakadt a tekintetünk egymáson. Én nem mertem kezdeményezni, ő kérdezte néhány hét múlva, hogy van-e kedvem vele komolyan ismerkedni. Természetesen igen volt a válasz és egy 1,5 éves kapcsolat lett az eredménye.

A jelenleg páromat netes társkeresőn ismeretem meg. Nekem eddig minden szerelem plátóinak indult, így jelenleg ez is az. A napokban költöztünk össze és eddig minden klappol. Jó érzés ha vele lehetek, ha átölelhetem, de még az is, hogy épp itt alszik mellettem az ágyban és hallgatom a szuszogását. Olyan édes. -.-

25/F (meleg)

2013. márc. 20. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

nekem van meleg barátom akinek van pasija imádom őket ők is engem :) elfogadom az összes meleget mert semmi klömbséget nem látok a heterok meg a melegek közt

de a topic akkor se ártana mert akkor mondjuk aki meleg és segíteni akar egy másiknak olyan témában az pont j de homofóbok így is lesznek

2013. márc. 20. 23:30
 6/8 A kérdező kommentje:
talán tényleg jó volna egy ilyen, de ide úgyis hiába írják ki hatvanan. nem itt fog eldőlni. a meleg válaszolónak köszönöm, hogy elmondta
2013. márc. 20. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem ártana egy "Lányok,szerettek szopni?"topic sem :)Én biszex vok,nem tudom,vállaszolhatok-e a kérdésre,de nemrég BDSM társkeresőn találtam meg a párom(Gazdim)és most tök boldog vok vele:)Szeretem!
2013. márc. 20. 23:39
 8/8 anonim válasza:
100%

Egy hosszabb kapcsolatom "volt" eddig. Ez 1 évig tartott 26-27 éves korom környékén. Ő volt az első pasi az életemben, nagyon szerettem, csak sajnos idővel észre lehetett venni, hogy nem illünk össze, hosszútávon nem működött volna, mivel kezdő voltam, ezért szerettem volna ismerkedni. Kipróbálni ezt azt. :D Szóval szétmentünk. Voltak utána dolgok, de komoly kapcsolat nem. És kipróbáltam ezt azt. A következő pasimat májusban lesz 2 éve hogy megismertem. Nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretjük egymást. Sokan mondják, hogy kivételes az ilyen tartós kapcsolat. Szeretem, és ő is szeret. Persze ebben benne van az is, hogy mindkettőnknek meglegyen a szabadságérzete. Egy kis flört és ez az mindkettőnknél belefér, de több nem... :) Boldogok vagyunk :)

29/f (meleg pasi)

2013. márc. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!