Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám megkedveltetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megkedveltetni magam vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akit csak látásból ismerek. Facen bejelöltem,de vmiért nem merek ráírni, mert félek h beégek :/ xD pls vki segítsen!!!!! :)

2013. ápr. 19. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj rá.
2013. ápr. 19. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj rá! :) Akár úgy, h reméled nem baj h bejelölted, csakhogy szoktad látni itt v ott... ebből kiindulhat a beszélgetés.
2013. ápr. 19. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Beégsz? Mivel? Ha már "élőben" nem mersz oda menni hozzá, akkor legalább neten próbáld meg. Max lekoptat. De legalább megtudod, hogy van e esélyed.
2013. ápr. 19. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy divatszar cuccot amiért a kis p*csák oda vannak, és hozzád is megy feleségül.
2013. ápr. 19. 22:52
 5/8 acelsziv ***** válasza:

Ha nem írsz rá... Tuti, hogy vesztettél.

Ha ráírsz. lehet, hogy beégsz (bár nem tudom ez alatt mit értesz) De lehet, hogy elindul valami.

Egy biztos: ha nem kommunikálsz, nem is lesz eredmény.

2013. ápr. 19. 22:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti kommentelő nemtom h arrafele h mennek a dolgok,de az gáz ha ennyiből már a feleséged lesz :D am kösz mindenkinek!!!!! Csak bátorság hiányzik...
2013. ápr. 20. 00:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát mostmár semmit :D Ráírtam, beszélgettünk, ma találkoztunk is :P tök aranyos *---* :) Köszi azoknak akik bíztattak :)
2013. ápr. 22. 18:22
 8/8 acelsziv ***** válasza:
hajrá : )
2013. ápr. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!