Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S! Szakítsak? Mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Szakítsak? Mi lenne a helyes döntés? (többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,és van egy barátom.(már 1 éve) Szóval minden oké volt de most márciusban minden megváltozott...Ez egyik évfolyamtársa "kiszívta" a nyakát és én eléggé kiakadtam de nem szóltam semmit...De szarul esik.A másik meg,hogy van úgy hogy az évfolyamtársa(i)val megy el valahova...És azok a csajok elég nagy ribik...De közben meg mindig mondja,hogy nagyon szeret engem meg minden.(neki én vagyok az első barátnője,és nekem ő az első barátom) szóval ezt nem értem....elmegy ribancokkal mindenfele közben meg ha azt mondom hogy ez így nem lesz jó akkor azt mondja hogy változtat meg elsírja magát,hogy ne szakítsak vele....mit tegyek?? kérlek normálisan válaszoljatok!! nagyon fontos lenne!!! minden normális válaszolónak előre is köszönöm!!!

2013. ápr. 19. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg, hogy hadd menj velük, ha megint az évfolyamtársaival megy valahova. Ne tiltsd el a barátaitól, minden embernek jár ennyi szabadság.

Ha viszont tényleg megcsalt, akkor szerintem hagyd ott.

2013. ápr. 19. 18:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Elég para a helyzet :/ igazából ha már most ilyen dolgai vannak, a korral szerintem csak rosszabb lesz. Ha ő ribancok közt érzi jól magát, akkor szerintem csak idő kérdése hogy valamelyik rámásszon. Gondolom nem véletlenül szívta ki a nyakát a másik csaj.

Mindenesetre én is azt mondom hogy állítsd kő keményen válaszút elé. Mond meg neki hogy folyamatosan csalódást okoz ezekkel ,és ha sürgősen nem áll le ezzel a viselkedéssel akkor maradjon csak a ribancaival. Ha nem változik, akkor meg heló :/

2013. ápr. 19. 18:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Ő 16 éves..Igazatok van bármennyire fáj,de be kell látnom,talán ez lesz a legjobb.....:/ Köszönöm a segítséget mindenkinek!!
2013. ápr. 19. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele,és ha sír,mondjuk mondd neki,hogy hagyja abba,mert ez most komolyan fontos.Mondd,hogy nem szeretnéd,ha azokkal a ribikkel van,és mondd,ohgy te is menni akarsz vele esetleg,ha engedi. :) Aztán hagyd egy kicsit,adj neki időt,hogy gondolkodjon,biztos van rá magyarázat,ha szeret.Ha egy éve jártok,és 15 évesek vagytok,szerintem szeret téged. :) klassz,hogy ilyen fiatalon már ilyen sokáig együtt vagytok. :)
2013. ápr. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!