Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval 17 éves fiú vagyok és lelkileg teljesen összetört. Kezdem azt érezni hogy már mindenki csak belém rúg, nincs akinek elmondhatnám amit érzek. Az egész úgy kezdődött, hogy új osztályba kerültem szeptember ahol rengeteg lány van és kevés fiú. Mondhatni én voltam az osztály kedvence mindenkinek segítettem amiben tudtam, akinek gondja volt meghallgattam.. Majd szerelmes lettem az osztályban az egyik lányba akinek akkor éppen volt kapcsolata, így csak barátként próbáltam közelíteni felé. Majd azt vettem észre, hogy ő is talán így érezz irántam. Elhívtam moziba ami elég jól sikerült.. Majd utána ugyan úgy beszélgetünk tovább.. Majd "állítólag" volt egy szünet a barátjával amikor le akart tesztelni engem, (így fogalmazta, ami szerintem vicc kategória.. na mindegy) Akkor azon héten csúnyán összevesztünk nem beszéltünk kb 2 hétig majd rám írt aminek örültem.. De már nem volt olyan mint régen. Naponta összeveszünk majd kibékülünk.. A héten hétfőn elég jól elvoltunk kedden meg ma szart rám szó szerint..

Olyan volt mint ha nem is ismert volna. Majd azt vettem észre hogy a volt legjobb haverommal kavar ő meg kísérgeti haza.. Nagyon szarul esik ez tőle. De nem akarok beleszólni.. Viszont belül nagyon fáj ez nekem, elfejteni se tudom mert minden nap látom.. Valaki volt már hasonló helyzetben? és hogyan oldotta meg? Vagy valaki esetleg tanácsot tudna adni?

2013. ápr. 17. 20:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, énis voltam hasonló helyzetben és tényleg ilyenkor csak egyetlen egy gyógyír van erre: AZ IDŐ.
2013. ápr. 18. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!