Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez? Több mint szerelem?
a barátom azt mondta,hogy nem szerelmes belém, de szeret,és még senkivel nem került ilyen intim viszonyba,és szerinte ez több mint a szerelem,mert a szerelem egy távolságtartó érzés,ő meg úgy érzi,mintha én lennék a másik fele, mi ketten alkotunk egy egészet,, mintha mindíg is hozzá tartoztam volna,és éppen ezért nem tudna soha belémszeretni
ez a "vallomás" kettős érzéseket váltott ki belőlem,mert én úgy gondolom,hogy szerelmes vagyok belé,de ezek szerint más fogalmam van a szerelemről...
szerintetek ez nála mit jelenthet?hátha van itt valaki aki úgy gondolkodik mint ő,és elmagyarázza nekem( mikor őt kértem azt mondta hogy A,nem érdekes...)
19/l 23/f hat hónapja együtt
köszi,de még mindig nem értem
attól tartok,hogy ha nem szerelmes belém,akkor beleszerethet másba,és elhagy miatta,én eddig úgy gondoltam hogy a szerelem a leg erősebb érzes egy párkapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!