Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy barátnőm elment 2-3 napra és egyből elkezdtem szerelmes verseket írni?
Figyelt kérdés
Volt h amúgy se találkoztunk 2-3 napig de most,hogy több kilométerre ment el elkezdtem 1-2 ilyen szerelmes verset írni,pedig tényleg amúgy is 2 naponta szoktunk taálkozni szóval nem értem!2013. ápr. 8. 23:55
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, miért kezdtél el verseket írni, de ha neked jó írjad csak őket. A legnagyobb költők is a szerelmes időszakaikban írták a legjobb verseiket, lehet te leszel a következő. Hajrá!
3/8 anonim válasza:
Hát,ez elég hülyeség...Nem függhetsz ennyire a másiktól...Legalábbis nem kéne.
4/8 A kérdező kommentje:
Friss kapcsolat!
2013. ápr. 9. 00:05
5/8 anonim válasza:
szerintem aranyos.. hiányzik neked és azt akarod, hogy tudja, hogy mennyire hiányzott neked:)
6/8 anonim válasza:
tegnap 23:56
Petőfi például hazánkba volt akkor szerelmes amikor a legjobb verseit írta. :)
A kérdezőnek: Írj csak. Ha hazaért akkor add oda neki. Garantált összeborulós numera a vége.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben megmutatom majd neki :D
2013. ápr. 9. 00:40
8/8 anonim válasza:
Romantikus lélek lehetsz :)
Vagy ha eddig nem tudtad magadról, nem éreztél vonzalmat az irodalom és versek iránt; hát majd most. Szerintem ez remek dolog, a szerelem mindenkiből mást hoz ki. :)
A barátnőd helyében nagyon megbecsülnék egy ilyen fiút, mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!