Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem vagyok szerelmes, de bírlak, jó Veled az ágyban, meg dumálni is" Most ezt nem értem?!

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk szeretők, egyikünk sem független, megbeszéltük, hogy semmi érzelmesdi, mert ott a család, most meg kikéri magának, mikor azt mondom, hogy úgy sincsenek érzelmek?

2013. ápr. 7. 16:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
A férfiak nem szeretnek osztozni a nőkön. Nekik jó érzelem nélkül akár több szeretőt is tartani, ugyanakkor elvárják a nőktől, hogy odáig legyen értük és akár érzelmeket is tápláljanak feléjük. Ezzel szemben ők nem akarnak érzelmileg kötődni egy szeretőhöz.
2013. ápr. 7. 17:05
 2/17 anonim ***** válasza:

Oh de jó, hogy ez a gyökér is 68%-os... Nem én írtam!

Első voltam.

2013. ápr. 7. 17:08
 3/17 anonim ***** válasza:

Jézusom. Butaságot ír az első!

Én nem tudok úgy élni egy kapcsolatban hogy CSAK szeretem. Nekem szerelem és minőségi szex KELL.

Volt szerelem nélküli kapcsolatom. És soha, soha többé nem akarok szerelem nélküli kapcsolatot.

Nagyon magasak az elvárásaim, de cserébe szerintem nagyon jó dolgokat és sokat adok. De nekem kell hogy tudjam nagyon szeretni, szerelemmel, és hogy viszont szeressem. Úgy az igazi.

23/F

2013. ápr. 9. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom, te meg ezzel a válasszal semmit nem segítettél a kérdezőnek! :)

Nem rólad van szó, hanem a SZERETŐJÉRŐL és nem magadból indulj ki, hanem a férfi átlag hozzáállásából.

2013. ápr. 9. 13:35
 5/17 anonim ***** válasza:

4-es igazad van, elfelejtettem, szóval:

Ennek a férfinak nem kell a szerelem, könnyebb neki úgy ha csak szexeltek és dumáltok, nem akar problémázni. Szexre és beszélgetésre szüksége van, és azért van veled.

2013. ápr. 9. 13:40
 6/17 A kérdező kommentje:
Értem kedves 5-ös, amit írsz. de úgy gondolom, hogy a helyzet egyszer, mert valaki vagy szerelmes vagy nem. Nem úgy működik, hogy eldöntöm, hogy nem leszek az és kész.
2013. ápr. 10. 13:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Én nem értem, akkor most ki lett mégis szerelmes, te vagy ő? És amúgy nem jó érzés?
2013. ápr. 10. 15:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Én lettem az, meg is mondtam neki, mire ő azt mondta, hogy semilyen szinten nem tudja ezt viszonozni. Majd pár hét múlva, mikor valami kapcsán szóba került én azt mondtam,hogy neki nem kell aggódni, mert úgy sincsenek érzései és erre ő kikérte magának és ezt válaszolta.
2013. ápr. 11. 14:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg konkrétan azt mondta, "hagyjuk a szerelmet a fenébe, olyat nem akarok, de azért vannak érzelmek"... a fene se érti a férfiakat...
2013. ápr. 12. 18:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Kb. ugyanez a helyzet csak pepitában:) Ki érti ezt?
2013. ápr. 12. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!