Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A víz lever még a gondolattól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A víz lever még a gondolattól is hogy most márpedig sex lesz. Mit tegyek hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt,de az utóbbi idöben csak ilyen "kényszer" sex van.Már a gondolattól is szinte hánynom kell,mert abszolút nincs hozzá kedvem.Barátom meg szíve szerint minden nap hancúrozna.

2013. ápr. 7. 22:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
mert feszeng....én ezt csak berögzödésnek nevezem.néha spontán kezdödik,de elkezd tökölni,ami elveszi e kedvem teljesen.
2013. ápr. 7. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
A kommunikáció hiánya hazugságot szül.
2013. ápr. 7. 22:27
 13/21 A kérdező kommentje:
hiába beszélek vele....ö ilyen.
2013. ápr. 7. 22:28
 14/21 A kérdező kommentje:
én vagyok neki az elsö.úgymond "tanítottam",jó volt vele eddig meg minden,de semmi újjat nem tud felmutatni.kb menetrendszerüen szeretkezünk.
2013. ápr. 7. 22:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát, ha te vagy neki az első, akkor nem is csoda, hogy nem tud újat mutatni. Nincs tapasztalata, csak annyi, amit általad szerzett. Lehet, hogy esetleg neked kellene kitalálni egy-két újdonságot, amivel fel lehetne tudni az együttlétet. Ha anno tudtad tanítgatni, most is taníthatsz neki új dolgokat, hogy neked is jó legyen. :)
2013. ápr. 7. 22:34
 16/21 anonim ***** válasza:
*fel lehetne dobni (csak az előbb elírtam, bocsi)
2013. ápr. 7. 22:35
 17/21 A kérdező kommentje:
igen,igaz,de belefáradtam sajnos
2013. ápr. 7. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Anno Neked is első volt valaki, csak ebbe gondolj bele.

Én, amikor első nőmmel összejöttem, 20 voltam. Ő 25. Előttem már volt 4-5 sráccal. Lehet, hogy nem voltam tökéletes az ágyban, de ki az? Itt egymás tiszteletéről, szeretetéről kellene hogy szóljon ez, nem az állandó újdonságok felmutatásáról. Lehet kísérletezni, kell is. De könyörgöm, mivel tapasztaltabb lehetsz, mint ő, neked sem árt belevinni ezt-azt.

2013. ápr. 7. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ez tök fura, hogy nálatok pont a spontán szex miatt kezd el stresszelni a barátod. Nálunk fordított a helyzet. :) Ha előre szólok, hogy este hancúrozunk, akkor a barátom teljesen rágörcsöl, és neki meg olyankor nem igazán megy (nagy benne a teljesítési kényszer), úgyhogy nekünk pont az vált be, hogy amikor megkívánom, akkor egyszerűen csak rávetem magam és olyankor a pillanat hevében nincs is ideje parázni. Nekünk ilyenkor vannak a legjobb együttléteink, ha csak úgy spontán jön. :)
2013. ápr. 7. 22:41
 20/21 A kérdező kommentje:
# 18/19 ez most nem a tapasztalatról szól,hanem inkább az unalomról.Mindig minden ugyan az,szinte percre pontosak az együttlétek.Sebessége is ugyanaz.Monoton az egész.Nekem volt már elötte barátom,tehát tudom hogy milyen egy igazi vad spontán hancúr.Még 2 év után is feszeng.Nem tudja mit csináljon,nem tudja elengedni magát.Már idegesít.Ùgy vagyok vele h csinálja,de ha lehet akkor végezzen hamar.Legyek minnél hamarabb túl rajta.
2013. ápr. 8. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!