Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-Lány barátság. Nagyon rossz helyzetben vagyok. Ti mit tennétek a helyemben? (többi lent)
hasonló helyzetben voltam... Csak én nem jöttem össze a lánnyal. Nehéz volt az első napokban, igazából nem is nagyon tud az ember ilyenkor mit tenni. De már nagyjából túl vagyok rajta, de eléggé haragszok rá.
Mivel szemét dolog friendzonolni valakit, mégszemetebb úgy viselkedni mitha akarna tőlem valamit, valójában meg játszik velem. Barátságot már a akaronám sem tudnám megtartani. Így meg nehéz, pláne hogy osztálytársak vagyunk.
4.!
Én nem azt mondtam, hogy áldozat, ha itt fordított helyzet lett volna, akkor is ugyanez a véleményem. Voltam már olyan helyzetben, hogy nem találkoztam a sráccal hetekig, de már egyszerűen nem bírtam tovább és üzenetben mondtam el neki a frankót, nem hitegettem tovább, plusz nekem is már rettenetes érzés volt megjátszani magamat.
Szerintem hogyha újra "barátság" jönne, előbb-utóbb visszatérne a régi érzés és megőrülnél kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!