Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megtalálta, hisz benne(énis).
Aki nem, az meg általában irigy, azért nem hisz benne, mert nem bírja elviselni, hogy másnak sikerült megtalálni :/
én találtam valakit, aki megközeliti ezt a fogalmat :)
Bár ő jobban szeret engem, mint én őt, tudom, hogy ő a tökéletes számomra... Úgy bánik velem, mint egy hercegnővel :)
"Aki megtalálta, hisz benne(énis)."
Csak akkor mondhatod biztosra, ha halálod napján még mindig boldogságban együtt vagytok. Egyébként hány éves vagy és mennyi ideje vagytok együtt, amire ezt alapoztad?
"Aki nem, az meg általában irigy, azért nem hisz benne, mert nem bírja elviselni, hogy másnak sikerült megtalálni :/"
Vagy csak van esze és tud gondolkodni. De attól még lehet szerelmes az illető.
Főleg ha az a lány Zalaegerszegen él én meg pont Nyíregyházán..Esély nincs erre. Tényleg, aki racionálisan gondolkodik és realista az nem hisz benne.
Olyan van csak aki többé kevésbé illik hozzád. Ha sikerül jól összecsiszolódni őt lehet "Igazinak" venni. Ennyi. Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!