Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a baj velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Biztos sok hasonló kérdés van az oldalon, de tanácstalan vagyok és lekell írnom. 20 éves srác vagyok, dolgozom, suliba járok. Nem vagyok egy kigyúrt alak, inkább mackós de nem mondanám hogy kövér, lehet velem 5-6 órákat is beszélgetni szinte bármiről nagyon romantikus tipus vagyok. Nem vagyok igénytelen, türelmes vagyok. Akkor miért van az hogy egyszerüen nem találok magamnak senkit? Évek óta csak vergődök mert én érzelmileg sokkal előrébb járok mint kéne vagy nemtudom. Szóval én szeretnék szerelmes lenni..mégis az olyan "tahó" arcokra buknak akik hozzám képest érzelmileg, agyilag nullák. Velem van a baj? Vagy már nincsenek normális lányok a koromban? Hol vagytok? Mi történt veletek? Persze 20 évesen nem jogos kétségbe esni, de a kérdést jogosnak érzem mégis, mert semmi olyan nincs bennem amit el kéne kerülnie egy normális lánynak, az egyetlen lehetőség hogy nem létezik...:/

2013. ápr. 3. 03:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én ezt értem és tapasztaltam is/sajna/.Szóval,csak annyit akarok mondani,hogy ez közel sem biztos.Mármint,hogy ez az eshetőség áll itt is fönn
2013. ápr. 3. 08:03
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 08:03

ez sosem fog teljes bizonyossággal kiderülni, mert a mi érzékeny romantikus barátunk elsökézből tagadná le ha rákérdeznénk nála, hogy valaha is eszébe jutna akár csak hasonlo is mint amit fevázoltam... :)

Szóval "egyezünk ki egy közepesben" :D

2013. ápr. 3. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is hasonló srác vagyok, tudod a mi fajtánk, a jó fiúk nem vonzóak a lányok számára. Meg kell tanulnod, ahogy én is megtanultam, hogy az összes lány, nő a rossz fiúkra bukik. Megmondom neked, hogy életem első szopatását úgy értem el, hogy a csajnak össze-vissza hazudgáltam dolgokat, hogy jobb színben tűnjek fel neki és bevette. Míg őszinte, tipikus jó fiú voltam, érzelmeket kimutatva, addig egynek sem kellettem. Jobb, ha te is elkezdesz szemét, önző rossz fiúvá válni, csask így lehet csajozni. Ez nem vicc, a csajok fordítva működnek, nekik a rossz kell, viszotn folyton azt mondják, hogy egy jó fiúra vágynak. De sosem higgy a csajok szavának, szinte mindig az ellentettjét mondják annak, amire valójában vágynak. Remélem segítettem neked és sok rendes srácnak is, nem bírom már nézni, hogy a rossz fiúk élvezhetik az életet a hozzád hasonló rendes srácokat meg kigúnyolják, lealázzák, papucsnak használjk a csak a lányok. Én is tudom milyen volt a vesztes oldalon lenni, de a rossz útra térve megfordult a helyzet.
2013. ápr. 4. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők akik azt írták hogy így akarok csajozni hogy kimaradjon a számomra cink rész az életemből meg rinyálok. Ha így akarnék csajozni nem várnék 20 napot rá hogy megnézzem mit írkálnak ezen az oldalon. Amikor ezt írtam el voltam keseredve és mivel nem "mindig rinyálás" az életem, így leírtam ide, névtelenül stb stb. Ha rinyálós lennék akkor ezt nyíltan nyomnám, itt azért van anonimitás. Nem a csajozás miatt írtam ki a kérdést, mivel utána 20 napig rá se néztem a dologra. Szimplán érdekel vajon mi lehet az oka ennek a jelenségnek. Hogy miért gondolom hogy érzelmileg magasabb szinten állok a bunkó férfiaknál? Hát szerintem ez a megvetésből adódik. Az hogy látom ők milyenek és látom én és még páran milyenek vagyunk ha jó embereket látok azt is többre becsülöm náluk. Az meg hogy mi egy férfihoz méltó ne a kedves válaszoló szabja meg, vagy neked is csak megszabják? Az értékes válaszokat köszönöm. Csáó
2013. ápr. 22. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!