Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a baj velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Biztos sok hasonló kérdés van az oldalon, de tanácstalan vagyok és lekell írnom. 20 éves srác vagyok, dolgozom, suliba járok. Nem vagyok egy kigyúrt alak, inkább mackós de nem mondanám hogy kövér, lehet velem 5-6 órákat is beszélgetni szinte bármiről nagyon romantikus tipus vagyok. Nem vagyok igénytelen, türelmes vagyok. Akkor miért van az hogy egyszerüen nem találok magamnak senkit? Évek óta csak vergődök mert én érzelmileg sokkal előrébb járok mint kéne vagy nemtudom. Szóval én szeretnék szerelmes lenni..mégis az olyan "tahó" arcokra buknak akik hozzám képest érzelmileg, agyilag nullák. Velem van a baj? Vagy már nincsenek normális lányok a koromban? Hol vagytok? Mi történt veletek? Persze 20 évesen nem jogos kétségbe esni, de a kérdést jogosnak érzem mégis, mert semmi olyan nincs bennem amit el kéne kerülnie egy normális lánynak, az egyetlen lehetőség hogy nem létezik...:/

2013. ápr. 3. 03:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Biztos van benned valami negatív, senki se tökéletes. Amúgy meg ha sokat sajnáltatod magad, az is ront a lehetőségeiden, ezt én is megtapasztaltam már.

18/L

2013. ápr. 3. 04:12
 2/14 anonim ***** válasza:
18/L amint elkezded túl tenni magadat ezen a hozzáálláson és azt mondod: Nem érdekel, boldog vagyok egyedül és nem keresel társat hanem hiszed, hogy rád talál mikor megérsz rá betoppant valaki higyj nekem. (velem is ez történt és felejhetetlen minőségű kapcsolat volt,korombeliek 95%-ának nem adatik meg az ilyen, könyvet írhatnék róla)
2013. ápr. 3. 05:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok, aztán kíváncsiságból tahóra váltottam és be is csúszott pár csaj, így.
2013. ápr. 3. 06:11
 4/14 anonim ***** válasza:
mert nincs pénzed :)
2013. ápr. 3. 06:31
 5/14 anonim ***** válasza:
puncik... -,-
2013. ápr. 3. 06:35
 6/14 anonim ***** válasza:

"...én érzelmileg sokkal előrébb járok mint kéne..."

"...mégis az olyan "tahó" arcokra buknak akik hozzám képest érzelmileg, agyilag nullák."

megmondom mi a gond veled:

az hogy kicsit nagy az egód, nem gondolod? Mi alapján döntötted el azt, hogy te ezekben magasabb szinten állsz?

ez a hozáállás az ami tökrözödik rolad és ezt nem komálják a csajok. :)

2013. ápr. 3. 06:46
 7/14 anonim ***** válasza:

"nagyon romantikus tipus vagyok."

"én érzelmileg sokkal előrébb járok mint kéne"

"én szeretnék szerelmes lenni"

--> ezek nyálas kijelentések, az ilyentől hányok, nem méltó férfihoz.

"Évek óta csak vergődök"

--> önsajnáltatás, megint csak nem férfihoz való.

"olyan "tahó" arcokra buknak akik hozzám képest érzelmileg, agyilag nullák."

"az egyetlen lehetőség hogy nem létezik"

--> nem érzed ezt kicsit nagyképű kijelentésnek? A nagyképűséget nagyon rühellem.

Nagyjából ennyi.

27/N

2013. ápr. 3. 07:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy kicsivel több mozgás,több önbizalom és futni fognak utánad a csajok.CSak ne rinyálj mindig mint egy rossz kurv@!
2013. ápr. 3. 07:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves válaszolók!Elég tahók vagytok szerintem.El van keseredve és magányos.Lehet hogy ez rinyálás,de nem a csajoknak mondja hanem ide írja le.Mert ezt érzi.Sajnálom ezeket a nőket,hogy ilyenek,tényleg..26 L
2013. ápr. 3. 07:37
 10/14 anonim ***** válasza:

ma 07:37

de azt viszont neked is látnod kell, hogy az ilyen kiirások áltlaában egy egy kérlelések az itteni csajok felé, hogy valaki háha kedvet kap hozzá ráir, és a beszélgetés elindul és kéz a kézben ellovagolhatnak a naplementében.

Ez a hozzáállás pedig azt mutatja, hogy ő ugy akarna inkább párkapcsolatot hogy a "kínosab epizodok" mint a leszolitás, kimaradhasson az életéből, leyen az a lány keresztje. És Minden online csajt keresö pasinak ez fut végig a fején kivétel nélkül. És ez ilyen tipusus pasikra meg a nők érthető, hogy nem buknak.

2013. ápr. 3. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!