Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már túl késő, vagy van még rá esély? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel fél évig kavartunk. Nagyon szerelmes volt belém, a tenyerén hordozott de akkor még nem éreztem, hogy szerelmes lennék belé. Ez kb. egy éve volt. Azóta néha beszéltünk, de 2-3 hete leírtam neki mit érzek. Leírtam, hogy rettenetesen hiányzik és szükségem van rá. Vágyom arra, hogy itt legyen mellettem, úgy érzem, most én vagyok igazán szerelmes belé. Először úgy reagált, hogy várjunk még, majd meglátjuk mit hoz a jövő. Pár nappal később mondta, hogy ő már nem szeretné. Azóta nem beszéltünk, nem merek felé kezdeményezni. Ha találkozok mosolyog. Akarom őt! Mi lenne a legjobb teendő most? 17/L2013. ápr. 2. 23:05
2/5 anonim válasza:
még megpróbálhatod, de nem látok rá sok esélyt. tipikus példa: a fiú mindent megtesz, de a lánynak a minden sem elég. amikor meg már nincs, akkor bezzeg kell
3/5 anonim válasza:
Hát túl sok mindent nem tudsz már csinálni, leírtad neki mit érzel de ő azt mondta már nem akarja. Beszélgessetek tovább és hátha megint meggondolja magát, de szerintem már túl van rajtad.
4/5 anonim válasza:
Ez a hajó már elúszott. Le kéne szokni erről, hogy amikor van, akkor nem kell, de miután már nincs, akkor kell és nem lennétek ilyen helyzetben.
5/5 anonim válasza:
2 lehetséges megfejtés van: a) már tetszik neki egy másik lány, esetleg alakulóban is van valami
b) szimplán túl van rajtad, nem akar semmit, sőt leírt magában, hogy olyan vagy mint a többi ribi, akit elkényeztetnek a pasik, de kb. leszarják a fejüket
szóval sajnos már nincs sok esély... ha csak nem.. a remény hal meg utoljára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!