Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lehet ez? Kamu szöveg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez? Kamu szöveg vagy tényleg így van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú több hónapja ismerkedünk. mikor megismerkedtünk még volt bnője. (ami késöbb derült ki) 2 évig voltak együtt. Megszerettem , állítólag ő is engem. nemrég összejöttünk de aztán szakított mert felhúzta magát valamin. viszont ugyanott vagyunk mint elötte. nem mint barátok. és összeakar jönni velem. de azt mondja átgondolta és hozzá kell szoknia egy új lányhoz , meg megszokni hogy kevesebbet lehet a barátaival . ezért nem vagyunk még együtt és nem azért mert nem akar. sokszor számonkér. meg van hogy féltékeny (jó én is szoktam) szóval szinte mintha együtt lennénk de mégse. Nem tudom , hogy most tényleg csak meg kell szoknia vagy csak szórakozik mert igy kényelmes neki. Hozzáteszem nem feküdtünk le pedig rengetegszer aludtunk együtt. Ő is azt mondja mindennek megvan a maga ideje és én is. Így ez kizárva , hogy erre menne.

2013. márc. 31. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak átb@sz.. Hagyd a fenébe!
2013. márc. 31. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

"mikor megismerkedtünk még volt bnője."

légy óvatos ezzel a taggal, mert hamar annak a másik nőnek a sorsára juthatsz..

2013. márc. 31. 20:44
 3/5 A kérdező kommentje:
De mi oka átbaszni? Mármint ha nem arra megy hogy megfektessen? Sokat törődik velem. számonkéri ettem e hoz enni mikor szalagavatón gürcöltem.
2013. márc. 31. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy amikor megismerkedtél vele, akkor az akkori barátnőjével nem ugyan így bánt?
2013. márc. 31. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Az akkori barátnőjét nagyon szerette. nagy okuk volt a szakításra... Azt a lányt szerette eddig a legjobban. Hivatalosan már szakítottak mikor megismert csak utána még összejártak.. nem tudott elszakadni tőle egykönnyen
2013. márc. 31. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!