Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el a szeretőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szeretőmnek, hogy váljon el a feleségétől és költözzünk össze?

Figyelt kérdés

gyerek nincs,a nőnek is van szeretője,a ház viszont közös..

22 L

2013. márc. 30. 13:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ma 14:16

Mivel nem vagyunk jósok nem tudjuk mit fog mondani.De ha te komolyan gondolod akkor valahogy muszáj lesz közölnöd..csak nehogy majd most derüljön ki hogy csak kefélgetni vagy jó neki.Már látom előre a választ,jaj most még nem stb.

Na de hogy a kérdésre is válaszoljak.Szp finoman megkérdezed hogy mi a helyzet a feleségével,és hogy nem e akar elválni tőle.Vagy hányadán állnak most.Ha kitér és terel akkor hagyd a témát egyenlőre.Vagy kerek perec megmondod hogy vele akarsz lenni ennyi és te komolyabban gondolod.

2013. márc. 30. 14:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsi volnék, hogy a köpködők közül hány volt szerető mielőtt a pasi lépett volna felé.Szerintem, ha jobban utána kotornánk akkor az arány 100% lenne.
2013. márc. 30. 14:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerető vagy, sz@r dolog, de ez van. Ezzel tisztában kell lenned, és gondolom tudtad amikor belementél komolyba. Tök mindegy, hogy feleségének is van, ez csak azt jelenti, hogy mindketten egy húron pengenek és ez mindkettőnek megfelel.

ha nem akarja elhagyni magától az asszonyt, akkor a te kedvedért sem fogja. Sajnállak, de ez így van. Sok fiatal lány lesz szerető, saját példát én is tudnék mutatni, megértelek és sajnállak de nagyon ritkán lesz jó vége egy ilyen kapcsolatnak.

Még fiatal vagy, tuti találnál olyat akivel lehet sokkkkkal boldogabb lennél, csak most úgy érzed, hogy belehalsz ha vége ennek.

És egy nagyon jó tanács: Ha össze is jöttök, ne legyél biztos abban, hogy a pasi 100% hűséges lesz hozzád. Ha ilyen már most a természete akkor egész életében ilyen lesz. (Főleg ha semmi fontos nem köti a mostanihoz csak a pénz.)

2013. márc. 30. 14:29
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

,,Mivel nem vagyunk jósok nem tudjuk mit fog mondani.De ha te komolyan gondolod akkor valahogy muszáj lesz közölnöd..csak nehogy majd most derüljön ki hogy csak kefélgetni vagy jó neki.Már látom előre a választ,jaj most még nem stb."

Ha nem vagy jós, akkor ne is lásd a választ előre. Köszi!

2013. márc. 30. 15:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ember új szeretőt bármikor találhat, de egy új házat manapság nehezebb összehozni... Nem fogja otthagyni a feleségét a kedvedért, ha akarná, már megtette volna. Ez a felállás neki nagyon is megfelel, miért változtatna?
2013. márc. 30. 17:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A pasi nem véletlenül nem válik el a feleségétől.A válás enyhén szólva drága,úgyhogy hanyagold a témát szerintem
2013. ápr. 1. 22:29
 17/21 anonim válasza:

Te hol - hogyan élsz?

Én amikor megismertem a páromat (még nem vált el!) de már évek óra külön élt a feleségétől.

Én éppen költözni szerettem volna...

Fellobbanó szerelemben, ha egyikük változtat az életterén, az elsodorja a másikat !

Szóval én taktikailag költöznék lassan. :)

2013. júl. 20. 18:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Még mindig nem hoztam fel!!!!:((((((
2013. júl. 22. 18:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Így :"Válj el a feleségedtől,költözzünk össze!"

Örülök ha segítettem,szívesen.

2013. júl. 22. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak így egyszerűen mondd ki, amit szeretnél.

Őket mi a fene tartja egyben???

2013. júl. 22. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!