Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy barátnőm közösségi oldalon azt írja, hogy megy aludni és még fél óra múlva is fent van?
Figyelt kérdés
Teszem hozzá,hogy minden nap így van szia mennem kell mert nagyon álmos vagyok...ahhoz képest még 30 perc múlva is fent van!2013. márc. 29. 23:25
11/18 A kérdező kommentje:
utolsó: én is ettől tartok
2013. márc. 29. 23:49
12/18 anonim válasza:
Igen, és van egy titkolt gyereke. Ne legyél ennyire paranoiás. Lehet túl fáradt a beszélgetéshez, vagy valaki mással akar dumálni. Ha megcsal arra több minden fog utalni.
13/18 anonim válasza:
ha még nem is csal meg tuti hogy ismerkedik valakivel
14/18 anonim válasza:
Nálam is megesik ez néha. (nem rendszeresen) pl ma is. El is mentem aludni de nem birtam és még most is ébren vagyok, de nem akarok neki ujbol irni mert miert ne hagynám pihenni ha bir. Vagy megeshetik hogy elalszik még várja a választ (ha nagyon kimerült) és ugy marad a mobilja. Persze azt is lehet föltételezni hogy mással beszélget de szerintem azt birná akkor is miközben veled is beszél, vagy ha késöbb beszélne mással akkor meg kikapcsolná a csetet hogy te ne lásd. Esetleg az egyik barátnöje pont akkor irt rá és valamit még megtémáztak de nem akart neked irni hogy " szia megyek aludni jó éjt. -hallod most irt a baratnöm még nem megyek. - na szia most megyek." Vagy valaki tudja a jelszavát és fönt van a nevében. Vagy még az is lehet hogy csak épp elege volt neki belöled aznapra és elköszönt. Nem egyértelmü. 16/l
15/18 anonim válasza:
Facebookon ha 10 percig nem csinálsz egyáltalán semmit, vagyis nem mozgatod meg az oldalt, de be vagy jelentkezve, akkor az magától offline-ra tesz téged.:)
16/18 anonim válasza:
jézusom, ettől egyből megcsal? :D egyébként meg én is kb minden este azt csinálom, hogy "megyek aludni", elköszönés, elmegyek fürdeni, stb, ddig marad bejelentkezve a gép.. utána kapcsolom ki :D
ez nem jelent semmit
17/18 anonim válasza:
Jaj ne parázz már rá ennyire :D
Barátomnak néha én is azt mondom, hogy na megyek aludni, jó éjt, aztán a legjobb barátnőmtől csak nem sikerül elbúcsúzni, mert még mindig van mondanivalónk...
A másik eset, mikor telóról vagyok, és úgy hagyom a wifit, és akkor automatikusan azt jelzi, hogy fent vagyok, zöld a pötty, pedig már rég alszok.
Szóval ne aggódj ilyen apróságokon!
Ha odaállít eléd egy másik sráccal kézen fogva, akkor aggódj, addig fölösleges...
18/18 A kérdező kommentje:
Jó de az már furcsa h azt írja megy 20 perc múlva eltűnik 2 perc múlva megint online 2 perc múlva offlinee utána megint online ezt nem csinálja magától a face....
2013. márc. 31. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!