Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egyáltalán olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán olyan, hogy Igaz szerelem?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van, csak ritka.
2013. márc. 29. 21:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Van.
2013. márc. 29. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Van, érzek is ilyet...
2013. márc. 29. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még vele, de biztos..:'D
2013. márc. 29. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mit értesz alatta

azt ne várd, hogy szerelmesek lesztek és életetek végéig ugyanolyan érzelem lesz köztetek mint a legelején.. az erre hivatott hormon maximum 24 hónap működés után felszívódik

és az ember képes többször is szerelmes lenni, úgyhogy a "nagy Ő" meg az ilyesmi elmélet szintén elég izé.. az embernek minden szerelemnél azt kell érezni, hogy ő a "nagy Ő" vagy az "Igazi", mert ha nem így van, akkor nem is szerelmes:)

a szerelem egy önző dolog! nem a másikba vagy szerelmes, hanem a másik kivált benned egy kellemes érzést, és gyakorlatilag az érzés fenntartására "felhasználod" a másikat.. ez így csúnyán hangzik, de nem rosszindulatból írom! mire a szerelem elmúlik, a két embernek ki kell építenie a szeretet érzését, ami már egészen más, és sokkal kevésbé önző:) ennél az érzésnél már nem vagy olyan Herkules, hogy lehozod a csillagokat az égről... sokkal földhöz ragadtabb, viszont sokkal értelmesebb és tisztább is!

sok kapcsolat ott bukik el, hogy "már nem érzem azt amit kellene".. a fentiek alapján gondolkodj el ezen az érven:D

2013. márc. 29. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:

6! van igazság amit ír

egy biztos míg igazán szerelmes vagy a másik hibáit nem fogod észre venni, ha azokat már érzékeled, akkor már vége van az érzésnek, akkor lesz mindenki önmaga N

2013. márc. 29. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
van.
2013. márc. 29. 22:10
 8/14 Antonius Caepio ***** válasza:

Engedd meg, hogy idézzem a válaszom egy ugyanezt a témát feszegető reggeli kérdésből:

"Ez attól függ, hogy mit tekint az ember szerelemnek. Én például csak kamaszkoromban éltem meg azt a tipikus - közhelyes - jelenséget, hogy vibrál a levegő, "pillangók" vannak a gyomromban, el vagyok vakulva, meg ilyenek, tudjátok. :-)

Számomra azt jelenti a szerelem, hogy van valaki, akivel lelkileg (intellektuálisan, érzelmileg) és testileg (csók, szex, ölelés, simogatás) is boldoggá tesszük egymást, bízunk a másikban, és egyszerűen nem tartunk igényt másra (nőre vagy férfire). Ennek kialakulásához sok tartalmas beszélgetés és idő szükséges, szóval megértem, ha valakinek ez túlbonyolított, vagy túlságosan racionális, de szerintem mindenki kicsit - vagy épp nem kicsit (?) - másképp éli meg a szerelmet, vagy mást tart fontosnak egy párkapcsolatban. Ezt tiszteletben kell tartani.

Szóval kérdező, ezt neked kell érezned. Neked kell érezned, hogy mikor vagy szerelmes, neked kell érezned, hogy egyáltalán szükséged van-e erre az érzésre ahhoz, hogy boldog légy valakivel. Szerintem nincs "jó" vagy "rossz" döntés."

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. márc. 29. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Sokat kell dolgozni érte, de lehet.

olyan mint a pénz. Lehet, hogy megnyered a lottót, de 5 év múlva már nincs pénzed, mert mindent elvertél, vagy erősen dolgozol egy olyan dolgon amit szeretsz és hiszel benne és ha sikeres lesz akkor a világ legjobb dolga lesz ez.

A hormon és a szex az nem egyenlő az igaz szerelemmel. Sokan vannak akik csak ágyban értenek egyet de amúgy kész rémálom az egész kapcsolat. Ezt nem nevezném szerelemnek, ez hormon.

2013. márc. 29. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
van! :)
2013. ápr. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!