Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolta magát? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik, szerelmes lettem..Elmondása szerint tetszem neki és egy "pontozás" alkalmával megtudtam hogy esélyre 9et adna. egyszer találkoztunk viszont facebookon folyamatosan beszélünk. az utóbbi időben nincs témánk és elég furcsán viselkedik. Sokszor kérdezte hogy van e kedvem találkozni én igent mondtam de az időpontok sajnos nem feleltek meg mindkettőnknek.. mit tegyek hogy ezt helyre tudjam hozni?2013. márc. 27. 17:12
1/1 anonim válasza:
Tudod, ha egy pasi valóban találkozni akar veled, az jön, azt nem tudod visszatartani. Az órákat képes várni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!