Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerettessem vele meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerettessem vele meg magamat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogyan kerülhetnék hozzá kicsit közelebb..

Már egy ideje ismerjük egymást, jóban is vagyunk úgy érzem kölcsönös a bizalom is.

Az a gond.., hogy többet érzek barátságnál..

Ő is elég sok ilyen jelet ad magáról(hogy többet érzem mint barátság), de ez még szóba sem került, én pedig nem merem fel hozni.

Mit tehetnék, hogy megkedveljen egy barátnál jobban?! :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 26. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemed? Mondjuk ha már adott jeleket akkor nem tudom mire vársz..:D Lehet neki meg az jön le belőle hogy te nem akarsz többet aztán majd keress valaki mást.
2013. márc. 26. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
És miért nem mered felhozni?
2013. márc. 26. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Lány vagyok :)

Azért nem merem felhozni mert ha mégse szeretne többet barátságnál, én pedig be vallom neki hogy tetszik nekem, már másként fog rám tekinteni mint eddig.

Vagy talán csak a csalódástól félek..

2013. márc. 26. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
És ha ő is pont így gondolja, akkor féltek életetek végéig és sosem jöttök össze? Hány éves vagy?
2013. márc. 26. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
És milyen jeleket ad? Hátha tudok segíteni, hogy én miért adnék olyanokat
2013. márc. 26. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogyan kéne alakítanom a dolgokat, már nagyon össze zavart..

17 éves vagyok:)

2013. márc. 26. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Például: ha megy bulizni mindig iszik sajnos, de én mindig le szidom érte és mikor énis ott vagyok csak pár kortyot ha iszik.

Nagyon figyelmes velem, minden mondatomat a fejében tartja és rám kérdez... Minden kívánságomat úgymond lesi. Múltkor is kb. 8 fiúból csak neki jutott eszébe az utcám sarkáig elkísérni a bulizóhelytől(elégmessze lakom és ellentétes irányban mint amerre neki kellene menni), ő a város másik végében lakik.

A haverjai pedig vélletlen szerűen kérdezgetnek, hogy tetszik e nekem stb)

2013. márc. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!