Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, hogy neki is tetszek en? Bővebben lent.13/L
Osztalytarsak vagyunk, mar jartam vele 1-szer. En meg mindig nagyon szerelmes vagyok bele, 2 ev elteltevel is. Eddig ram se nezett. Mostanaban eleg sokat vagyunk egyutt, volt mar olyan hogy megfogta a kezem, megpuszilt de ezt csak azert mert a haverjai megkertek ra(ok tudjak hogy nekem tetszik) na de mostanaban eleg sokat vagyunk egyutt, minden szunetbe beszelgetunk. Valamelyik nap at is olelt mar magatol. 2 eve jeleket adott hogy tetszek neki, es most is ad:)) Megkerdeztem az egyik haverjat h tetszek e neki, csak hogy kezdjek-e 'ugy' kozeledni fele, de azt mondta hogy csak baratkent tekint ram..:'( most mit tudok csinalni, hogy ez valtozzon? Odamenni hozza es megkerdezni nem akarom, hogy jarunk?..mert az szerintem ciki, foleg ha nem tetszek neki..
Normalis valaszokat kerek, es ne irjatok, hogy 13 evesen meg korai meg ilyenek..
13/L
2 éve jártál vele? :DD
11 évesen?
hová jut így a mai fiatalság....
Koszonom a valaszokat:) mar osszejottunk:)
es azota szakitottunk is.
hát ez gyors volt :D
gratu és sajnálom ,hogy szakitottatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!