Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak, hogy neki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, hogy neki is tetszek en? Bővebben lent.13/L

Figyelt kérdés

Osztalytarsak vagyunk, mar jartam vele 1-szer. En meg mindig nagyon szerelmes vagyok bele, 2 ev elteltevel is. Eddig ram se nezett. Mostanaban eleg sokat vagyunk egyutt, volt mar olyan hogy megfogta a kezem, megpuszilt de ezt csak azert mert a haverjai megkertek ra(ok tudjak hogy nekem tetszik) na de mostanaban eleg sokat vagyunk egyutt, minden szunetbe beszelgetunk. Valamelyik nap at is olelt mar magatol. 2 eve jeleket adott hogy tetszek neki, es most is ad:)) Megkerdeztem az egyik haverjat h tetszek e neki, csak hogy kezdjek-e 'ugy' kozeledni fele, de azt mondta hogy csak baratkent tekint ram..:'( most mit tudok csinalni, hogy ez valtozzon? Odamenni hozza es megkerdezni nem akarom, hogy jarunk?..mert az szerintem ciki, foleg ha nem tetszek neki..

Normalis valaszokat kerek, es ne irjatok, hogy 13 evesen meg korai meg ilyenek..

13/L

2013. márc. 26. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá..mit veszíthetsz?
2013. márc. 26. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
13 évesen korai meg ilyenek :)
2013. márc. 26. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki?:/
2013. márc. 26. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Hívd át délutánra magadhoz, és játszatok papás-mamást:D
2013. márc. 26. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

2 éve jártál vele? :DD

11 évesen?

hová jut így a mai fiatalság....

2013. márc. 28. 06:50
 6/10 anonim válasza:
100%
te is kezd el ölelgetni adjál neki puszit és és mikor beszélgettek próbáld kérdezd meg hogy szerinte lehetséges e hogy valamikor ti újra együtt legyetek :)
2013. márc. 28. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
13 évesen korai meg ilyenek
2013. ápr. 1. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 13/f vagyok, ha egy lány(aki bejön nekem) megkérdezné, hogy elmegyek-e vele pl. Biciklizni, akkor én arra biztos nem mondanék nem-et, és mi alatt biciklizünk, azalatt sokat beszélünk, és érzelmeinket is elmondjuk egymásnak(valahogy) . Ha egy lánynak bejövök, akkor akár 2 perc alatt(múlva) már járhatnánk is. Az ilyen idős fiúkat sokkal könnyebb megszerezni, mint gondolnád.
2013. ápr. 22. 19:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat:) mar osszejottunk:)

es azota szakitottunk is.

2013. ápr. 23. 06:55
 10/10 anonim ***** válasza:

hát ez gyors volt :D

gratu és sajnálom ,hogy szakitottatok

2013. júl. 14. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!