Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Folyton szakítanak velem a pasik, és
mindig ugyanazzal az indokkal, hogy nem szerelmesek belém,
mit tehetnék? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már volt néhány párkapcsolatom, és egyszerűen mindig mindent elnéztem a pasiknak, nem haragudtam soha semmiért, nem veszekedtem, nem hisztiztem, mindig mindent toleráltam a végsőkig... És mégis, mindezek után, egy-két hónap múlva mindig szakítanak velem, és mindig ugyanúgy történik: Azt mondják, megpróbálták, de nem sikerül mert szeretnek mint embert, de nem szerelmesek belém és nem akarnak tovább áltatni. Ez azért is fáj mindig annyira, mert én mindannyiukat szerettem, és soha nem tettem a kapcsolatban semmit rosszul, ezt ők is mindig hangsúlyozták, egyszerűen nem értem miért nem tud senki belémszeretni, kérlek segítsetek. 19/L
Vannak olyan emberek akik mindig csak a jobbat akarják. Talál egy barátnőt aki megfelelő neki, talál egy jobbat és a régit eldobja, szalad az újhoz.. Ezek nem emberek.. Én nem ilyen vagyok szerencsére, ha van kedved beszélgethetnénk PÜ-ben, mondjuk fiatalabb vagyok nálad 2 évvel, de a gondolkodásunk hasonló és a koromhoz képest érett vagyok. :)
2013. márc. 25. 18:50
22/27 anonim válasza:
Nem mondjátok, hogy van aki szerint az a normális, ha 4-5 randi után az ember máris döntött! Így nem csoda, ha két hónap után dobják!
Fenntartom, hogy az ember lánya igenis udvaroltasson magának! Nem gondolom, hogy öreg lennék a 24 évemmel, de senkivel nem jöttem össze néhány randi után. Aki nem képes várni ilyen rövid időt, az menjen is a levesbe. Ez egy nagyszerű szűrő lenne, hogy az ember ne járjon úgy, mint a kérdező. Hogy súlya legyen annak, ha valakivel járni kezd.
2013. márc. 25. 19:12
23/27 kolosszus22 válasza:
Nem kell ezt túldramatizálni lányok, egyszerűen még nem találkoztatok a megfelelő emberrel, majd fogtok. Húgom 24 éves és szerintem volt már vagy 10 barátja, mindegyikkel pár hónapot volt együtt. Volt, hogy őt dobták és volt, hogy ő dobta a fickókat. Most viszont életében először úgy nyilatkozott, hogy sikerült megtalálnia az igazit, jelenlegi barátjával kb. fél éve vannak együtt és senkivel nem volt még ilyen jó kapcsolata.
26F
2013. márc. 26. 07:55
24/27 anonim válasza:
Bunkónak tartanál, ha most elkezdenék nyomulni rád?
2013. márc. 26. 08:03
25/27 anonim válasza:
23-as én azt isteni csodának szoktam nevezni. Sajnos a többség életében egyáltalán nem jön ilyen illető! De én már beérem komolyan mondom külsőre Qasimodoval is csak igazán szeressen.
2013. márc. 26. 10:47
26/27 anonim válasza:
22-esnek igaza van akiért/amiért többet kell küzdeni az értékesebb és jobban becsüli az ember mint a könnyen jött dolgokat. Ez a párkapcsolatokkal is így van.
Hosszú udvarlás után van már egyfajta komolyság. Nekem eddig két párom udvarolgatott hosszasan sajnos mindkettőt el is vesztettem bár szerintük az én hibám volt. Szerintem mindketten sokat hibáztunk. Az utolsó most ért véget 3 hete még nagyon fáj, hogy ismét nem kellettem. Az ezelőtti meg bevallotta, hogy ő nem is szerelmes csak addig sincs egyedül amig velem van. Mondjuk ő egy nagy lúzer érzelmi analfabéta srác volt felőle az lepett volna meg, ha tud valakit normálisan szeretni. Őt én sem szerettem úgyhogy végül kidobtam. Ló helyett szamár ne legyen az ember sehol, szerintem.
2013. márc. 26. 11:05
27/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Változott a helyzet az elmúlt egy évben? Velem sajnos ugyanez a helyzet. Annyira magamra ismertem a soraidban. Az elején az összes férfi oda van értem. Aztán hirtelen (nem vicc! Komolyan egyik pillanatról a másikra) mintha kicserélték volna őket. Én meg csak nézem,hogy na újból megtörtént velem... Biztos bennem van a hiba ha folyton ugyanez történik velem,csak nem tudom,hogy mi. Régebben ráfogtam a hisztire,sajnos hajlamos vagyok rá. De az utóbbi kapcsolatomban olyan voltam mint egy angyal. Semmi hiszti semmi vita. Aztán ez sem volt jó. A másik gondolatom,hogy túl hamar jövök össze velük. Nyáron egy hónapig ismerkedtem egy fiúval,de abból sem lett semmi. Mindig mondják a pasik,hogy egy igazán kedves,szeretnivaló,szép és csinos lány vagyok de nem lettek szerelmesek. Én meg már csak nevetni tudok ezen :D Mi kell nekik akkor? Kérdező ha történt valami pozitív változás akkor várom a válaszod :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!