Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Folyton szakítanak velem a pasik, és
mindig ugyanazzal az indokkal, hogy nem szerelmesek belém,
mit tehetnék? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már volt néhány párkapcsolatom, és egyszerűen mindig mindent elnéztem a pasiknak, nem haragudtam soha semmiért, nem veszekedtem, nem hisztiztem, mindig mindent toleráltam a végsőkig... És mégis, mindezek után, egy-két hónap múlva mindig szakítanak velem, és mindig ugyanúgy történik: Azt mondják, megpróbálták, de nem sikerül mert szeretnek mint embert, de nem szerelmesek belém és nem akarnak tovább áltatni. Ez azért is fáj mindig annyira, mert én mindannyiukat szerettem, és soha nem tettem a kapcsolatban semmit rosszul, ezt ők is mindig hangsúlyozták, egyszerűen nem értem miért nem tud senki belémszeretni, kérlek segítsetek. 19/L
Ne kezdj járni olyannal, aki nem szerelmes beléd. Udvaroltass magadnak, aki hajlandó két-három hónapig udvarolni, mielőtt összejöttök, na azzal érdemes járni.
2013. márc. 25. 15:22
13/27 anonim válasza:
12-es! Csak a hülye fog 2-3 hónapig udvarolni valakinek. Általában 4., 5. randi után már kéne tudni mi a helyzet.
2013. márc. 25. 15:39
14/27 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám.
Aki azt írta, hogy álljon ki magáért és veszekedjen ha kell az vágja, hogy akkor meg azért fogják kitenni a szűrünket?? (tapasztalat) 3 év után vágtak ki a vitáknak köszönhetően (pedig állitólag azok minden kapcsolatban vannak és néha még kellenek is)
Én sem értem a pasikat. Semmi sem jó. Ha nem veszekedsz és megértő vagy akkor unalmas vagy. Ha mersz szólni akkor meg egy hisztis p***a a vége mindkettőnek ugyanaz. Szakítanak. Szóval kedves kérdező sajnos nem vagy egyedül a helyzeteddel, de hogy mit kéne tenni azt nem tudom :( Pont ma akartam én is kiírni ezt a kérdést. De látom nem érkeznek igazán mélyreható válaszok. Azzal nem fog megoldódni a probléma, hogy határozottabb leszel.
Nem attól lesz egy nő "kevésbé unalmas", hogy beleköt a párjába.
2013. márc. 25. 15:57
15/27 anonim válasza:
"Én sem értem a pasikat. Semmi sem jó."
Talán rosszul válogattok, vagy az nem lehet?
2013. márc. 25. 15:58
16/27 anonim válasza:
Múltkor az 5. randin megkaptam, hogy bocsi de nincs szikra. Az exem viszont 2 hónapig udvarolt rám költött egy csomó pénz, együtt is voltunk további 2 hónapot most meg csak úgy kidobott ő is. Pedig nem veszekedtem de valószinü hülyén fejezem ki magam mert ha annyit mondok "Esik az eső" még azt hiszi az is az ő hibája és azért veszik belém. Na de mondom itt nem a viták miatt mentünk szét, hanem a fene se tudja mi baja van. WTF
2013. márc. 25. 16:02
17/27 ASOT válasza:
Ez egy hosszú hosszú véget nem érő történet....
"Nem értem a pasikat..nem értem a nőket...nincs normális pasi....nincs normális nő....
Jajj nekem mi lesz velem...nem bírom tovább....jajj ennek csak a vékonyak annak meg a sucik annak meg a köcsögök annak meg a nyomik annak meg a ribik annak meg a gazdagok annak meg szépek meg a csúnyák meg a......" :)
Sosem ér véget, a végtelen történet...:)
2013. márc. 25. 16:08
18/27 anonim válasza:
Akkor akikkel eddig voltál ezek szerint mind kamugép.Vagy ugyanazokat a típusokat vonzod be,akiknek nem vagy elég érdekes.Az kemény,hogy az egyikük azt mondta két hétig ne találkozzatok,hogy kiderüljön hiányzol-e neki, és a még keményebb,hogy nem hiányoztál.Ezek után én szakítottam volna vele a helyedbe,hogy menjen a francba.
2013. márc. 25. 16:11
19/27 anonim válasza:
Persze, párszor előfordul, hogy rosszat fog ki az ember de hogy zsinórban mind ilyen?? :O
Itt már bizony bennünk is hiba van.
2013. márc. 25. 16:11
20/27 A kérdező kommentje:
Akartam velük szakítani amikor bunkóztak csak valahogy mindig mire eljutottam volna odáig már megenyhültem megint... És így tovább, megint és megint. Igen, ez egy ilyen dolog, nem tudom mitől függ, függ-e valamitől egyáltalán, és persze tudom hogy ha nincs akkor nincs, el kell fogadni... Csak egyszerűen már kétségbeestem attól hogy mindig ugyanaz a válóóok, belefáradtam és nem tudom mit tegyek. Köszönöm azoknak akik értelmes választ tudtak adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!